Aktywne Wpisy

Instrybutor_z_Orlenu +132
Filmik z jakiejś sali jak chyba wykładowcy nagrywają i dyskutują czy ja patroszy czy nie to jest przegięcie. Nie mogli wiedzieć czy ją ostatecznie zabił, czy ona w ogóle jeszcze żyje czy jest martwa, ale widzieli, że wyciąga jej jelita na wierzch i NIE ZROBILI NIC. Nikt nie dzwoni po pomoc, nic nie próbuje na niego nawet krzyczeć. Stoją , ogladaja sobie, komentują, robią foty jak w jakimś zoo.
On na tym
On na tym
wykopowicz_ka +38
#kanalzero
Pis:
Zbudował gazoport
Zbudował tunel w Świnoujściu.
Zbudował port przeładunkowy w Szczecinie i Gdańsku.
Pis:
Zbudował gazoport
Zbudował tunel w Świnoujściu.
Zbudował port przeładunkowy w Szczecinie i Gdańsku.
Mówię tu o sytuacji, kiedy używam ich obu w ten sam sposób - tj. na sucho, a potem polewam wodą.
Czy to tylko marketing?
#budujzwykopem #remontujzwykopem
@Regis86: a producent zwykłego betonu opisał taki sposób przygotowywania? bo coś mi się nie wydaje. Całkiem możliwe że to co zwilżysz stwardnieje a reszta zmieni się w purchel
Jakbym się zawsze stosował do zaleceń producenta, to bym wielu różnych rzeczy nie zrobił, a jednak robię i nie ma z nimi problemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W jakim
Jak dla mnie najpewniejsza i najszybsza, ale oczywiście nie najtańsza, metoda to najpierw wypozycjonować słupek, przyłapać go ściskami stolarskimi do dwóch drewnianych desek przykręconych do palików wbitych w ziemię (deski
źródło: obraz
Pobierz