Wpis z mikrobloga

tylko mi się wydaje, że #onet jest bardzo cięty na #holownia? Takich urwanych zdań i "przypuszczeń" w tytule artykułów było w ostatnim czasie całkiem sporo. Nie wiem czy tak otwarcie grają pod Rafała, czy po prostu go nie lubią, czy może jestem przewrażliwiony XD
#debata #wybory
MIODNIK_KOWAL - tylko mi się wydaje, że #onet jest bardzo cięty na #holownia? Takich ...

źródło: image

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MIODNIK_KOWAL: wszystkie media głównego nurtu są cięte na każdego kandydata który nie jest z dwóch głównych partii. Tak samo z Mentzenem - jak zaczął mieć poparcie, zaczęli robić aferę że jeździ hulajnogą albo biega, co jest absurdalną aferą, ale ludzie to łykają.
Przy ostatnich wyborach też było ogromne hejtowanie Hołowni bez jakichś merytorycznych powodów.
  • Odpowiedz
Tak samo z Mentzenem - jak zaczął mieć poparcie, zaczęli robić aferę że jeździ hulajnogą albo biega, co jest absurdalną aferą, ale ludzie to łykają.

@Fredi_Kamionka_Gmina_Burzenin: możliwe że uważasz to za absurd ponieważ uczepiłeś się nieistotnego detalu, zamiast skupić się na głównym zarzucie, a mianowicie ucieczką przed jakimikolwiek pytaniami od własnych wyborców.
Hołownia odpowiada częściej na pytania konfederatów niż Mentznen.
  • Odpowiedz