Aktywne Wpisy

AST0N +34
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

luckylukk +3
#sebcel
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?

@Kojot2077: To by były fajne argumenty, gdyby były prawdziwe, ale nie są. W Polsce jest obecnie najwięcej metrów mieszkania na głowę w historii i jesteśmy jednym z państw w Europie, gdzie własność (86%) najmocniej góruje nad wynajmem (chociaż nie wiem czy jest się z czego cieszyć, bo na samym szczycie są Rumunia i Słowacja. Najczęściej wynajmują Szwajcarzy, Niemcy, Austriacy, Duńczycy i Francuzi. Biedaki!).
@MamMalegoSiurka: Nie rozumiem. Podałem Ci statystyki Komisji Europejskiej, w której podają, że 86% ludzi w Polsce mieszka we własnych domach/mieszkaniach. Więcej od nas ma tylko kilka, raczej biedniejszych krajów Europy. Skąd nagle jakieś rodziny? Nic tam nie ma o rodzinach.
@MamMalegoSiurka: No może i mały, ale największy jaki dotąd Polacy mieli.
XD
Poza tym Mokebe nie robi różnicy czy laska jest piękna i szczupła czy ma 150 kg, byle była jasnej skóry.
@MamMalegoSiurka: A Tobie co świta? Jesteśmy jednymi z biedniejszych w Europie. Piszesz o tej korelacji, jakby to było coś odkrywczego. W bogatych krajach mają większe mieszkania i częściej na wynajem. Jest kraj, który ma mniej pokoi
Weź Ty użyj mózgu a nie wysrywasz z siebie losowe statystyki, których nie umiesz przeczytać na poparcie tezy, która nie znajduje oparcia w rzeczywistości.
@Kojot2077 no