Wpis z mikrobloga

na speeddatingach jak brakuje młodych kobiet to organizatorki dzwonią po laskach z poprzednich edycji i oferują darmowe wejście.

@tubkas12: ano same te laski mi sie do tego przyznaly, ze sa tam tylko dlatego, ze organizatorzy je nawawiali darmowym wejsciem, a akurta nie miala co robic to przyszla XD facetów brakuje tam dopiero w grupach 40+ ale to akurat zrozumiale, zwykli faceci w tym wieku maja juz dosc bezsensownosci randkowania, a
  • Odpowiedz
ano same te laski mi sie do tego przyznaly, ze sa tam tylko dlatego, ze organizatorzy je nawawiali darmowym wejsciem, a akurta nie miala co robic to przyszla XD

@Eugeniusz_Zua: beka bo dokładnie to samo miałem i to kilka razy, dlatego to mówię. Tak to wygląda niestety.
  • Odpowiedz
@isover_dla_chuopa ładnie opisane. Chyba nic dodać nic ująć. Są i faceci co tylko narzekają i kobiety, które wylewają frustrację i muszą sobie jakoś wytłumaczyć dlaczego to one wspaniałe nie są wybrane przez (nie)kogokolwiek. Karuzela leci z dwóch stron.
  • Odpowiedz
kwintesencją tego i ogólnie życia jest pogodzić się z zasadami gry(natura) i nie próbować z tym walczyć. A tym bardziej nie wyzywać facetów, jak robią to kobiety w komentarzach pod tym wideo.

@isover_dla_chuopa: Moim zdaniem osoby które rozumieją "grę" to osoby które miały bądź mają problemy w tym polu. Większość kobiet o tym nie myśli bo nie musi, faceci sami zagadują, wszystko się robi samo. Oczywiście brzydkie kobiety już tak łatwo
  • Odpowiedz
@git_commit: oczywiście musi być wjazd, że to pewnie biedaki i ich nie stać, nie to co kobietki xD. Goście po prostu są mądrzy i nie dają się nabierać na taki scam, jak baby, które wysyłają kasę "żołnierzowi" z ameryki xDDD
  • Odpowiedz
@git_commit: Obejrzałam z ciekawości oryginalne nagranie. Chodzi o to, ze typiara z jakimś influancerem organizują wyjazd, bo po prostu chcą zarobić kasę na frajerach. To nie jakieś mityczne kobiety chcą zarobić czy w ogóle pojechać dokądś, ale ta parka. Oczywiście oni to sobie ubrali w rzekomą chęć pomocy ludziom, zrobienia czegoś szczytnego. Nie przychodzi im do głowy, że nie zebrali chętnych, bo po prostu są denni, a udało im się
  • Odpowiedz
@git_commit: gdzieś czytałem, że właścicielka jakiegoś biura matrymonialnego mówiła, że kobiety myślą, że jak przyjdą do biura i zapłacą 3k PLN to biuro nagle im wyjmie z kapelusza przystojnego wysokiego biznesmena z dochodem 25k na miesiąc, który zainteresuje się starą babą po 30.
  • Odpowiedz
Przyczyny?

@tubkas12: Czyli wynika z tego, że faceci nie mogą znaleźć lasek, bo wszyscy startują do tej samej, niewielkiej grupy najmłodszych, najatrakcyjniejszych lasek.

Kobiety nie mogą znaleźć facetów, bo ci są zajęci rywalizowaniem o niewielką grupę najatrakcyjniejszych lasek.

No i wiadomo już czemu wszyscy narzekają, i czemu mamy tak niski przyrost naturalny. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@git_commit: Ponadto ojciec pilnowal aby corka w dniu slubu byla dziewica.

To tak wyglądało jak z zakładaniem białej sukni ślubnej i białego welonu do ślubu którą z założenia mają zakładać tylko dziewice. Nie wszystkie kobiety są dziewicami ale zakładają wszystkie.
  • Odpowiedz