Wpis z mikrobloga

@git_commit: To samo jest na speeddatingach, to znaczy w takich do 30 lat brakuje po prostu kobiet, faceci od razu się zapełniają, po 30 sytuacja się odwraca, a im wiek dalszy tym bardziej aż gdzieś po 40 jest odwrotnie. To kobiet jest więcej a facetów mniej.

Przyczyny?
- faceci po prostu wolą młodsze, tak działa natura, a te laski wyżej cołpują
- facetom z wiekiem libido spada i nie chce
  • Odpowiedz
  • 22
Przyczyny?

@tubkas12: dokladnie tak, jestem wiekowo niewiele po 30-stce i powiem wprost - rowiesniczki sa dla mnie ZDECYDOWANIE za stare ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@git_commit: to ja jestem od ciebie starszy i powiem tak - rówieśniczki spoko ale jeśli są zadbane - brak operacji plastycznych, ładny naturalny wygląd i młody nie oszukujmy się. Ale tu jestem hipokrytą bo ostatnio kręciłem z laską lekko po 20
  • Odpowiedz
ze problem z dobrze zarabiajacymi kobietami po 30 roku zycia jest taki, ze faceci, ktorzy je interesuja przebieraja w szczuplych 22-latkach ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

@git_commit: dokładnie.
z babą ze screena to za darmo bym nigdzie nie pojechał, a co dopiero płacić za taką "przyjemność" :D
Ale nie ma żadnej ściany,
  • Odpowiedz
@geronimo80: ona jest obrzydliwa, zresztą czasami widzę na ulicy takie żaby i wygląda to naprawdę źle. Ja to kwalifikuje pod chorobę psychiczną. Lepszy naturalny wygląd z zmarszczkami niż takie coś.
  • Odpowiedz
@git_commit: ja tu trochę je usprawiedliwie to też kwestia słowiańskich genów. Jak to jeden typ z streama geja powiedział (ajemge1) - on lubi polki do 30 roku życia a po 30 roku życia kobiety z zachodu. I coś w tym jest. Polskie kobiety są ładne przeważnie jak są młode i starzeją się fatalnie przez geny. Z polakami jest podobnie. Sam widzę u siebie zmiany na minus.

Kobiety to próbują desperacko
  • Odpowiedz
  • 24
może to projekcja, że im jesteś starszy tym bardziej cenisz spokój i nie chcesz mieć jakiegoś agresywnego korwiszona co ciągle na ciebie jakąś presje wywiera.

@tubkas12: powiem z wlasnego doswiadczenia - im dluzej po 30 roku zycia jestem kawalerem tym bardziej sobie cenie swiety spokoj i nie mam ochoty uganiac sie za kobietami (coraz starsze i brzydsze sa rowiesniczki, a gdybym mial szanse u mlodych i atrakcyjnych to nie siedzialbym
  • Odpowiedz
@git_commit: jop, i w ogóle bo z kontekstu wynika że ten wyjazd dla singli kosztuje 2500 zł. Kto normalny tyle zapłaci za jakiś wyjazd by spotykać się z jakimiś starymi agresywnymi korwiszonami? I one się dziwią że nie ma chętnych? Ja bym w życiu nie pojechał.
  • Odpowiedz
@git_commit: na speeddatingach jak brakuje młodych kobiet to organizatorki dzwonią po laskach z poprzednich edycji i oferują darmowe wejście. Tutaj powinno być podobnie, inaczej tego nie widzę. Za darmo może bym pojechał albo za jakieś 100 zł
  • Odpowiedz
  • 119
@tubkas12: ja tez bym tam za darmo nie poszedl a co dopiero za dwa i pol klocka XD nie dziwie sie, ze tam brakuje facetow bo:

1. Przystojniacy maja ladniejsze i mlodsze za darmo (tinder)
2. Przecietniacy nie beda placic 2500 zł za mozliwosc bycia oplutym i zwyzywanym przez poscianowe wredne kobiety
3. Brzydcy - jak w punkcie drugim ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡°
  • Odpowiedz
  • 16
@git_commit: ja bym jeszcze dorzucił to lizanie się po ... w komentarzach, singielki same dbają żeby inne też nikogo nie mogły znaleźć
  • Odpowiedz