Aktywne Wpisy

Ejszyn +383
No krew mnie zalewa przy takich informacjach jak dzisiaj o żałobie narodowej. Wmawiają nam że jesteśmy wolnymi ludźmi, tymczasem umiera sobie możny pan daleko od naszego kraju, a my jesteśmy zmuszeni do rezygnacji ze swoich planów, bo tak xd
Ja miałem wziąć tego dnia udział w biegu, a spodziewam się, że zostanie on teraz odwołany lub przeniesiony. W dupie mam Watykan i co sobie tam robią, co się u nich dzieje. No ludzie,
Ja miałem wziąć tego dnia udział w biegu, a spodziewam się, że zostanie on teraz odwołany lub przeniesiony. W dupie mam Watykan i co sobie tam robią, co się u nich dzieje. No ludzie,

notakjakbytotalnie_ +141
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1. Bążur czyli wyśmiewanie znajomości języków, rozumiem, że elektorat potrzebuje swojaka takiego ze wsi z pętem kiełbasy w gębie i żartami wujasa z wesela i irytuje ich posiadanie wykształcenia ale to dla mnie będzie plus.
2. Tęczowy Rafał czyli powiązanie go z osobami LGBT. XD chłop ma jedną żonę od 23 lat a jak wiadomo prawdziwy prawak to musi mieć 5 rozwodów i dzieci nie wiadomo nawet z kim. Nie interesuje mnie zupełnie kto z kim chodzi za rękę i jaki ma kolor włosów, najwyżej się uśmiechnę do takiego na ulicy i idę dalej, wywalone.
Cóż, pozostaje mi już zagłosować na tego waszego Rafała jak ma tylko takie wady, nie musicie dłużej przekonywać :)
#polityka #wybory #debata
źródło: 1000005186
Pobierz3. śmieszne wręcz próby pokazania że ma się wspólne poglądy z prawicą by się przypodobać wyborcą (np. cytując Lecha Kaczyńskiego)
4. Zaprzeczanie swoim własnym słowom, a wręcz wypieranie się swoich wcześniejszych poglądów.
5. Kampania, która jest prowadzona w jakiś dziwny sposób, i zaczyna go przerastać, czego efektem była wpadka organizacyjna w piątek w Końskich, na samej debacie wyglądał jakby był
8. Planeta płonie - czyli rozwali polską gospodarkę i zuboży ludzi w imie walki z klimatem, podczas gdy Chińczycy będą mieli ograniczenia gdzieś i staną się potęgą, a my skansenem.
9. Imigranci welcome - na mur beton przyklepie wszystkie pakty migracyjne i podpisze wszystko co Tusk mu podsunie. Będzie "nowocześnie" jak na zachodzie.
10. no to tutaj można jeszcze dorzucić to że różne organizacje pokroju Sorosa mają na niego wpływ.
O to im głównie chodzi i tego najbardziej się boją ¯\(ツ)/¯