Wpis z mikrobloga

Co mają skręcający żołądek bezbecją pisowcy i ich przystawki na Trzaskowskiego po kilkunastu latach:
1. Bążur czyli wyśmiewanie znajomości języków, rozumiem, że elektorat potrzebuje swojaka takiego ze wsi z pętem kiełbasy w gębie i żartami wujasa z wesela i irytuje ich posiadanie wykształcenia ale to dla mnie będzie plus.
2. Tęczowy Rafał czyli powiązanie go z osobami LGBT. XD chłop ma jedną żonę od 23 lat a jak wiadomo prawdziwy prawak to musi mieć 5 rozwodów i dzieci nie wiadomo nawet z kim. Nie interesuje mnie zupełnie kto z kim chodzi za rękę i jaki ma kolor włosów, najwyżej się uśmiechnę do takiego na ulicy i idę dalej, wywalone.
Cóż, pozostaje mi już zagłosować na tego waszego Rafała jak ma tylko takie wady, nie musicie dłużej przekonywać :)
#polityka #wybory #debata
Davvs - Co mają skręcający żołądek bezbecją pisowcy i ich przystawki na Trzaskowskieg...

źródło: 1000005186

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Davvs: zapomniałeś dodać kilka rzeczy, nie wiem czy od pisowców ale przytoczę:
3. śmieszne wręcz próby pokazania że ma się wspólne poglądy z prawicą by się przypodobać wyborcą (np. cytując Lecha Kaczyńskiego)
4. Zaprzeczanie swoim własnym słowom, a wręcz wypieranie się swoich wcześniejszych poglądów.
5. Kampania, która jest prowadzona w jakiś dziwny sposób, i zaczyna go przerastać, czego efektem była wpadka organizacyjna w piątek w Końskich, na samej debacie wyglądał jakby był
  • Odpowiedz
@michalxd21:

8. Planeta płonie - czyli rozwali polską gospodarkę i zuboży ludzi w imie walki z klimatem, podczas gdy Chińczycy będą mieli ograniczenia gdzieś i staną się potęgą, a my skansenem.
9. Imigranci welcome - na mur beton przyklepie wszystkie pakty migracyjne i podpisze wszystko co Tusk mu podsunie. Będzie "nowocześnie" jak na zachodzie.
  • Odpowiedz