Aktywne Wpisy

Wontensso +189
Cześć, za tydzień mija równo rok po przeszczepie włosów + stopniałem o 15 kg
Oprócz przeszczepu wspomagałem/wspomagam proces: minoxidilem,finasterydem, wit. D, Biotyna, Omega3.
Nazwę kliniki podam we wiadomości prywatnej. Za reklamę mi nie płacą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Całość wyszła mnie ok 2800 euro z lotem i hotelem włącznie.
Powiedziano mi, że pobiorą ok 5000 graftów na 1 sesji - to dużo, ale podjąłem ryzyko. Finalnie po zabiegu
Oprócz przeszczepu wspomagałem/wspomagam proces: minoxidilem,finasterydem, wit. D, Biotyna, Omega3.
Nazwę kliniki podam we wiadomości prywatnej. Za reklamę mi nie płacą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Całość wyszła mnie ok 2800 euro z lotem i hotelem włącznie.
Powiedziano mi, że pobiorą ok 5000 graftów na 1 sesji - to dużo, ale podjąłem ryzyko. Finalnie po zabiegu
źródło: 11-months-after-ht-v0-8dknhouhjj3f1
Pobierz
jacekparowka +109
daily reminder jaki należy mieć stosunek do pasożytów pcimbi0rców
#pracbaza #praca #korposwiat #psiembiorcy
#pracbaza #praca #korposwiat #psiembiorcy
źródło: bf9c688f2ba8e3cd9ee6a9d6657f0fc339251b079509a0998bf3d65781accd66
Pobierz

Mark Rutte – będąc premierem Holandii przez ponad 14 lat dzień w dzień jeździł do pracy rowerem.
Aktualnie od 2024 roku jest sekretarzem generalnym NATO (ludzie również dojeżdża do siedziby NATO rowerem.
Rutte przez lata mieszkał w swoim starym mieszkaniu w Hadze, nie korzystając z oficjalnej rezydencji premiera.
Rutte nawet podczas pełnienia najwyższych funkcji państwowych dojeżdżał do pracy rowerem gdzie wielokrotnie zarzucano mu brak prestiżu przy wychodzących z limuzyn polityków innych nacji nawet podczas oficjalnych wizyt, np. jadąc do pałacu Huis ten Bosch czy na spotkanie z królem.
Mark Rutte jeździ do pracy na własnym rowerze. Jego rower to sportowa, holenderska Koga F3 – model bardzo popularny wśród miejskich rowerzystów w Holandii. Rutte wybrał ten rower zamiast służbowego samochodu nawet podczas oficjalnych wizyt, np. jadąc do pałacu Huis ten Bosch czy na spotkanie z królem.
Rutte był znany z utrzymywania minimalnego poziomu ochrony osobistej, nawet jako premier gdzie często widywano go w metrze wracającego z zakupów bez obstawy.
#ciekawostki #rower
źródło: temp_file4231967228401443203
PobierzDałem 100k gotówką i sobie jeżdżę. Takich pieniędzy nigdy na oczy nie widziałeś pewnie i tak. Mogłem kupić sobie kilka twoich