Aktywne Wpisy

vateras131 +8
Jakie gry wedΕug was majΔ
najciekawszΔ
gΕΓ³wnΔ
mechanikΔ/gameplay? Chodzi mi o takie tytuΕy, ktΓ³re raczej nie stawiajΔ
na fabuΕΔ, graficzne wodotryski, dodatkowe aktywnoΕci i inne fillery, lecz caΕe "miΔso" leΕΌy w rozgrywce, ktΓ³ra potrafi przez dΕugi czas zaskakiwaΔ gΕΔbiΔ
. Moje typy:
-Noita (wtf, mΓ³j mΓ³zg nie ogarnia tej gry)
-PoE
-rimworld
-balatro
-factorio
-Noita (wtf, mΓ³j mΓ³zg nie ogarnia tej gry)
-PoE
-rimworld
-balatro
-factorio

Fantomo +106
ΕΊrΓ³dΕo: 1000024097
Pobierz

Od dziΕ moΕΌecie poΕΔ czyΔ swoje konto na Wykopie z profilem w serwisie Fralio β platformie, ktΓ³ra pozwala na jednorazowe, dobrowolne wsparcie twΓ³rcΓ³w, inicjatyw i aktywnych uΕΌytkownikΓ³w. Bez subskrypcji, bez ukrytych kosztΓ³w β po prostu: "doceniam i dorzucam siΔ".
π Fralio + Wykop = integracja dostΔpna dla kaΕΌdego
JeΕli aktywujecie integracjΔ, przy Waszych wpisach pojawi siΔ ikonka prowadzΔ ca do profilu Fralio. To prosty i przejrzysty sposΓ³b, by inni mogli doceniΔ WaszΔ aktywnoΕΔ β nie tylko plusem.
π‘ Bezpiecznie i zgodnie z przepisami
Fralio obsΕuguje Goodone Sp. z o.o., posiadajΔ ca status MaΕej Instytucji PΕatniczej (MIP). Oznacza to dziaΕanie zgodne z regulacjami i nadzΓ³r KNF β bezpiecznie, uczciwie, transparentnie.
π Jak to uruchomiΔ?
1. ZakΕadacie konto na Fralio.
2. Kopiujecie link do swojego profilu.
3. Wklejacie go w ustawieniach konta na Wykopie. I gotowe β nie trzeba nic wiΔcej (ΚβΏΚ)
To w peΕni dobrowolna funkcja β jeΕli chcecie, ΕΌeby inni mogli Was doceniΔ w ten sposΓ³b, teraz macie takΔ moΕΌliwoΕΔ. SprawdΕΊcie, jak to wyglΔ da w praktyce: π https://fralio.com
[Marka wΕasna, autoreklama]
#reklama #wykop #fralio #wykopchangelog #zmianynawykopie
ΕΊrΓ³dΕo: Fralio
Pobierz@wykop: Jak odprowadzane sΔ podatki?
Komentarz usuniΔty przez moderatora
@aarahon: nic takiego siΔ nie stanie. WiΔkszy ruch wygenerowaΕoby zamienienie moderacji na takΔ z normalnΔ liczbΔ chromosomΓ³w. Multikonta ruskich trolli nie bΔdΔ nikomu pΕaciΔ za content.
ΕΊrΓ³dΕo: bardzo-panu-dziekuje-za-te-garsc-bezcennych-informacji-ale-ja-mam-to-w-dupie-kiepscy-ferdek-kiepski
Pobierz@aarahon: Masz na myΕli planowanie postΓ³w - z moΕΌliwoΕciΔ ustawienia daty publikacji? :)
@klucz_nastawny: DziΔki za sygnaΕ! Zajmiemy siΔ tym i sprawdzimy, co siΔ dzieje.
@phaxi: Pewnie ΕΌe tak!
Komentarz usuniΔty przez autora