Aktywne Wpisy

I'm back! Więc będzie krótkie expose.
Ukrzyżowana również za Was, pod moderacją wykopu zostałam umęczona i pogrzebana. Zmartwychwstałam dnia trzeciego jak oznajmia Pismo. Wstąpiłam do nieba; siedzę po prawicy Czerwonego Galaktycznego Wędrowca. Po mojej lewicy zasiada Niebieska Wiodąca Moc. Przez życie prowadzi mnie Białe Rytmiczne Zwierciadło.
Przez 11 lat byłam tu pod nickiem RegierungsratWalterFrank. Po aferze moderacja w końcu zdecydowała się na coś, od czego powinna zacząć - napisać, zasugerować zmianę nicka,
Ukrzyżowana również za Was, pod moderacją wykopu zostałam umęczona i pogrzebana. Zmartwychwstałam dnia trzeciego jak oznajmia Pismo. Wstąpiłam do nieba; siedzę po prawicy Czerwonego Galaktycznego Wędrowca. Po mojej lewicy zasiada Niebieska Wiodąca Moc. Przez życie prowadzi mnie Białe Rytmiczne Zwierciadło.
Przez 11 lat byłam tu pod nickiem RegierungsratWalterFrank. Po aferze moderacja w końcu zdecydowała się na coś, od czego powinna zacząć - napisać, zasugerować zmianę nicka,

klocus +98
Znalazłem zrzut ekranu z mojego komputera. Rok 2007/2008. Oczywiście wszystko legalne było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nostalgia #gimbynieznajo #windows
#nostalgia #gimbynieznajo #windows

źródło: zielony pasek
Pobierz
- Potrzebujemy spawacza, który tańczy flamenco
- Ja mam 15 lat doświadczenia w spawaniu. TIG, MIG/MAG, elektroda, nierdzewka, aluminium - wszystko robiłem
- A tańczysz flamenco?
- Nie, tylko salsę
- "Unfortunately, after careful consideration, we have decided to move forward with other candidates whose experience more closely matches the requirements of the role"
#pracait #programowanie
dodatkowo stabilne zatrudnienie w oparciu o umowe b2b ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Doszło do momentu że w raportach dotyczących
@Adamson555: No to już problem pracodawcy że ma debilne wymagania i nie może nikogo znaleźć. Jeśli nie chce zmienić podejścia i dostosować się do rynku to niech ginie. Natomiast rynek w znacznym stopniu jest kształtowany przez kandydatów- widocznie nie przeszkadzają im głupie ogłoszenia i CV płyną wartkim strumieniem, skoro duża część pracodawców nie zmienia podejścia.