Aktywne Wpisy

OkruszekChlebka +214
Wrzucam jeszcze raz bo ostatnio jakoś tak wyszło że większość ludzi przespała, a szkoda dobrego materiału żeby się zmarnował i nie poszedł w gorące.
Mój najlepszy jak dotąd film :p
Dajcie plusika bo się napracowałem mocno a d--a też nie najgorsza
#dupeczkizprzypadku #alldayallnightbutt
Mój najlepszy jak dotąd film :p
Dajcie plusika bo się napracowałem mocno a d--a też nie najgorsza
#dupeczkizprzypadku #alldayallnightbutt

Pietruchoowy +410

źródło: temp_file5620748877479407138
Pobierz
Nieźle to wykombinował. Nie potrafimy tymi spółkami zarządzać i przynoszą straty? No to myk, narracja jest taka, że one nie są od zarabiania i fajrant xD
@yzjNtFddhAHiVeyTTHZLUwFC: To po co wchodzą na giełdę i otwierają się na inwestorów (czyli szukają kapitału)? Jeśli SSP jest na giełdzie to znaczy, że dała jakąś obietnice ludziom którzy w nią zainwestowali. A nie że przychodzi sobie zmiana władzy i tępak który nie rozumie na czym polega
@yzjNtFddhAHiVeyTTHZLUwFC: To niech "pastwo" wykupi 100% udziałów i wycofa z giełdy, bo inaczej się naraża na zarzuty produratorskie. (heheheh...)
@yzjNtFddhAHiVeyTTHZLUwFC: No to niech do cholery jasnej z giełdy je wyprowadzą a nie nie dość, że sa na giełdzie gdzie zasranym prawnym obowiązkiem zarządu jest dbać o zysk akcjonariuszy a nie jakieś p---------e polityków (serio gadanie o celach strategicznych to jest takie copium dla debili) to jeszcze zmuszają fundusze