Wpis z mikrobloga

@centerario: jak dorośniesz, to zrozumiesz, że ludzie dobierają się w pary sugerując się czymś wiecej niż urodą. Jesli mówisz że jest inaczej, to odrazu daj mnie na czarną bo szkoda mi czasu na ignorantów.
  • Odpowiedz
@tubkas12: nie przesadzaj z tym byciem socjopatą prywatnie jest normalnym gościem co prawda nie grzeszy inteligencją ale cóż, on prostu kalkuluje i przekłada wszystko na hajs i ma wy.j----e odgrywa pewną role bo wie, że same szony tam przychodzą i żadna tam sie nie nadaje do relacji bo każda jest zaburzona po traumach albo atencjuszka.
  • Odpowiedz
on prostu kalkuluje i przekłada wszystko na hajs i ma wy.j----e

@TTedbundYY: w psychologii nazywa się to "antyspołeczną osobowością", jedna z cech socjopatii i psychopatii tam pod terminem "zachowania antyspołeczne"
  • Odpowiedz
serio ma 175cm?

@TTedbundYY: plus minus, raz zaprosił aktorkę która miała 176 cm i była od niego wyższa, on się zresztą boi wysokich kobiet bo wtedy właśnie wychodzi jego wzrost. 173-175 cm tyle bym mu dał

na gali prime też był jednym z najniższych tam facetów
  • Odpowiedz
@LatajacyJeczmien: Niektóre myślą, że idą do chada a tam zwykły normik minimalnie ponad przeciętny dużo julek wychodzi po jakimś czasie jedynie z grzeczności chyba tam siedzą, to też fajnie pokazuje jak p0lki mają ego wywalone, że nawet przeciętniary chcą chada (efekt rozbuchanej hipergami i od nadmiernej atencji spermiarzy)

Z niektórymi też sie umawia ze swojego prawdziwego konta tam ma całkiem dobre zdjęcia podrasowane więc zawsze jakąs 3/10 4/10 polka sie
  • Odpowiedz
@TTedbundYY: napewno nie większość ale socjopatów i psychopatów jest trochę w społeczeństwie. ile? nikt nie wie. Większość nie trafia wcale do pierdla, chociaż w więzieniach jest ich nadreprezentacja. Gej to właśnie dla mnie taki typowy socjopata o dość przeciętnym iq, daleko mu do hannibala lectera

ale rozwala mnie z jaką nonszalancją okłamuje te dziewczyny i się im podlizuje gdy jak wyjdą obgaduje je bez cienia żenuncji xD ale widać w
  • Odpowiedz
@oddajciemikontozlodzieje: Co ty w nim widzisz takiego nadzwyczajnego typie xd

Ot zwykły polski ryj pozbawiony jakichś wyraźnych wad. Sebek z ulicy lub jakiś przegryw co nie myje ryja to nie jest przeciętna polska twarz. Co najwyżej mogę powiedzieć, że jest lekko ponad przeciętny, bo przeciętna osoba raczej ma choć 1 wadę a tutaj jest bardzo neutralnie. Jedyne co widzę w nim atrakcyjnego to niebieskie oczy i dobrą długość szczęki (tylko
  • Odpowiedz
@marcin-tirowiec: Chłopie przeciętny polak w jego wieku to ma zakola na pół łba i zapuszczoną brodę żeby ukryć swoją cofniętą lub totalnie niewidoczną żuchwe. Typ ma w miare dobrą szczękę, atrakcyjne wyraźne oczy, w miare dobre brwi i poprawną symetrie twarzy. Jakby o siebie dbał to jeszcze mógłby spokojnie podciągnąć wygląd z 2 punkty na +
  • Odpowiedz