Aktywne Wpisy

W każdym bloku po kilkadziesiąt psów. Srają, sikają, trawniki pod blokami są żółte lub wypalone. Większość ludzi nie sprząta dwójki, bo co im zrobisz. Policja nie przyjmie zgłoszenia, musiałbyś iść, zrobić zawiadomienie o wykroczeniu, mieć dowody, a później stawiać się na komendzie kilka razy i pewnie kilka razy w sądzie.
-notoryczny brak smyczy lub kagańca
-prowadzenie psa na luźnej smyczy, tak, że gdy mijasz potrafi Ci obwąchać różne miejsca, ile razy mało gościa
-notoryczny brak smyczy lub kagańca
-prowadzenie psa na luźnej smyczy, tak, że gdy mijasz potrafi Ci obwąchać różne miejsca, ile razy mało gościa

źródło: image
PobierzCzy psy w miastach powinny mieć podatek jak sładka ZUS?
- Jeszcze jak 71.6% (161)
- Nie 28.4% (64)

sildenafil +76
Grzegorz: Razem ze swoją dziewczyną otwieram pracownię krawiecką
Wszyscy geje w Polsce:
#memy #thetraitors
Wszyscy geje w Polsce:
#memy #thetraitors

źródło: 29e842501405c7fd344ade5bebb59354
Pobierz
Do tego warto zauważyć, że gość wygląda dość normalnie, przeciętnie, żaden z niego chad a potrafi coś ugrać, mimo, że robi to w sposób często nieudolny. Trochę to się sprzecza z wyznawcami #blackpill. Oczywiście nie bede tu poruszać tematu jakości kobiet, ale skoro on na wizji jest w stanie coś ugrać, to tym bardziej przeciętny #przegryw
#tinder #badoo #rozowepaski #p0lka #logikarozowychpaskow #s--s #redpill
Naprawdę już lepiej być samemu niż próbować tworzyć związek z takimi szonami jakie tam się pojawiają, nie wiem co trzeba mieć nasrane we łbie żeby uznawać takie baby za materiał na dziewczynę xd
A co do rozgłosu
Ale to co gej pokazuje to dobra metoda jak chcesz po prostu zarochac albo być w związkach typu fwb
tyle że jest odwrotnie i kamera daje boosta zamiast utrudniać. dlatego też aby wyciągnąć lepsze wnioski to ktoś by musiał zrobić
@LatajacyJeczmien: bo blackpill to bzdura w większości. Tak, wygląd robi większość roboty, ale nie całą. Równie dobrze można wyrywać na osobowość i umiejętności.
@MajorKusiol: xd
@marcin-tirowiec: Nie chodzi mi o
@czescmampytanie: Z tym to jest różnie, niektóre się chowają za kamerą, ale niektórym faktycznie się to podoba. No i teoretycznie kamera powinna powstrzymywać je przed jakimiś kontaktami fizycznymi, ale jak widzimy są sztuki którym to w ogóle nie przeszkadza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Prawda jest też taka, że on z co 10/20 która przychodzi się całuje, a pomysł z iloma jego widzowie musieli pisać
Laski to też są catfishe fest i czas uważam że mają bardziej przerobione zdjęcia niż on używając face
@czescmampytanie: ja przerobiłem foty ja podobnej zasadzie co on tyle że dałem jedna fotę przerobiona i jedna swoją najlepszą, ruch był spory, laski same pisały o ruchaniu, wpadało sporo milfow, z dwie chciały wpaść na chatę(jedna była większym catfishem ode mnie)ale było strasznie dużo lajków
@LatajacyJeczmien: Gej jest socjopatą, jego kontent jest też dlatego wyjątkowy. Dlaczego normalni ludzie nie sprowadzają do siebie lasek i gejów i nie robią z tego streama? Bo się
@LatajacyJeczmien: On niczemu nie zaprzecza akurat. Podejrzewam, że wygląda lepiej niż 90% wykopków z tagu przegryw i też jest wyżej niż przeciętniak. Może nie jest chadem, ale nie jest też brzydki, ma oskarkowy ryj który laskom może się podobać.
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-15 130531
PobierzGej też mówił nieraz że nigdy nie był w związku, nie ma znajomych, to akurat typowe u takich ludzi bo oni nie potrafią nawiązywać z innymi ludźmi głębokie relacje, tylko