Wpis z mikrobloga

Dziwne, że projekt #ajemge1 nie zyskuje takiego rozgłosu na wykopie jak #projektklaudiusz. Przecież gość robi to na żywo, można wszystko zobaczyć na własne oczy. #klaudiusz jedynie wrzucał screeny. Tutaj mamy często screeny i do tego interakcje z tymi osobami.

Do tego warto zauważyć, że gość wygląda dość normalnie, przeciętnie, żaden z niego chad a potrafi coś ugrać, mimo, że robi to w sposób często nieudolny. Trochę to się sprzecza z wyznawcami #blackpill. Oczywiście nie bede tu poruszać tematu jakości kobiet, ale skoro on na wizji jest w stanie coś ugrać, to tym bardziej przeciętny #przegryw

#tinder #badoo #rozowepaski #p0lka #logikarozowychpaskow #s--s #redpill
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LatajacyJeczmien: Nie widzę tutaj nic co zaprzecza blackpillowi. Przeciętny typek za pomocą konta chada wyłapuje jakieś poniżej przeciętne w dodatku głupie karyny. Jeszcze musi je upijać alkoholem żeby coś w ogóle się zadziało.

Naprawdę już lepiej być samemu niż próbować tworzyć związek z takimi szonami jakie tam się pojawiają, nie wiem co trzeba mieć nasrane we łbie żeby uznawać takie baby za materiał na dziewczynę xd

A co do rozgłosu
  • Odpowiedz
@marcin-tirowiec: zgadzam się z tym co napisałeś, gej nie obala blackpilla, sam jest z wyglądu przeciętny a laski które chcą z nim ten tegos są przeważnie od niego brzydsze.

Ale to co gej pokazuje to dobra metoda jak chcesz po prostu zarochac albo być w związkach typu fwb
  • Odpowiedz
@LatajacyJeczmien: ten fenomen "karyny napalonej na chada, ale ostatecznie zadowalającej się normikiem" to duży powiew świeżości i pewnie w kolejnych latach będzie częściej podejmowany.

Oczywiście nie bede tu poruszać tematu jakości kobiet, ale skoro on na wizji jest w stanie coś ugrać, to tym bardziej przeciętny #przegryw

tyle że jest odwrotnie i kamera daje boosta zamiast utrudniać. dlatego też aby wyciągnąć lepsze wnioski to ktoś by musiał zrobić
  • Odpowiedz
Nie widzę tutaj nic co zaprzecza blackpillowi. Przeciętny typek za pomocą konta chada wyłapuje jakieś poniżej przeciętne w dodatku głupie karyny. Jeszcze musi je upijać alkoholem żeby coś w ogóle się zadziało.

Naprawdę już lepiej być samemu niż próbować tworzyć związek z takimi szonami jakie tam się pojawiają, nie wiem co trzeba mieć nasrane we łbie żeby uznawać takie baby za materiał na dziewczynę xd

@marcin-tirowiec: Nie chodzi mi o
  • Odpowiedz
tyle że jest odwrotnie i kamera daje boosta zamiast utrudniać

@czescmampytanie: Z tym to jest różnie, niektóre się chowają za kamerą, ale niektórym faktycznie się to podoba. No i teoretycznie kamera powinna powstrzymywać je przed jakimiś kontaktami fizycznymi, ale jak widzimy są sztuki którym to w ogóle nie przeszkadza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@LatajacyJeczmien: a jeszcze co do tego ze nie ma takiego rozgłoszu jak klaudiusz, to jego ogólny rozgłos nie był spowodowany tym co kobiety odwalaja, tylko tym że jakiś zły incel prowadził fałszywe konto i wystawiał biedne polki. u geja widac ze one same zostają wiec nie ma kogo ratować.
  • Odpowiedz
@LatajacyJeczmien: Toż to już lepiej iść zamoczyć w divę niż się w takie chore g---o jak ajemge bawić. Nie każdy przegryw ma mindset byle się pozbyć prawictwa, przeważnie chcą jakąś normalną dziewczynę z którą chcą wejść w związek (bo przecież divy łatwo dostępne i właściwie każdy przegraniec może mieć s--s na zawołanie).
  • Odpowiedz
@LatajacyJeczmien: bo nie ma kontekstu i screenów, choć są szoty jak szara myszka wprost mówi na Netflix and chill a nie na streama, albo wczorajsza szara myszka że ma chłopaka xD

Prawda jest też taka, że on z co 10/20 która przychodzi się całuje, a pomysł z iloma jego widzowie musieli pisać

Laski to też są catfishe fest i czas uważam że mają bardziej przerobione zdjęcia niż on używając face
  • Odpowiedz
ProjektAjemgejusz czyli robić to co on tylko bez kamer, a potem porównać to ze swoją "próbą kontrolną" ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@czescmampytanie: ja przerobiłem foty ja podobnej zasadzie co on tyle że dałem jedna fotę przerobiona i jedna swoją najlepszą, ruch był spory, laski same pisały o ruchaniu, wpadało sporo milfow, z dwie chciały wpaść na chatę(jedna była większym catfishem ode mnie)ale było strasznie dużo lajków
  • Odpowiedz
A tutaj gość trochę temu zaprzecza. I tak jak mówię, nie mówię o jakości tych kobiet. Jakby się postarał to by mógł znaleźć normalną w innych okolicznościach. On jest patostreamerem i tak jak mówisz przychodzą głupie sztuki dające się nabrać na fake fotki.

Odpowiedz

@LatajacyJeczmien: Gej jest socjopatą, jego kontent jest też dlatego wyjątkowy. Dlaczego normalni ludzie nie sprowadzają do siebie lasek i gejów i nie robią z tego streama? Bo się
  • Odpowiedz
Na tagach w stylu #przegryw często panuje przekonanie, ze prawictwo do końca życia bo się nie jest chadem. A tutaj gość trochę temu zaprzecza

@LatajacyJeczmien: On niczemu nie zaprzecza akurat. Podejrzewam, że wygląda lepiej niż 90% wykopków z tagu przegryw i też jest wyżej niż przeciętniak. Może nie jest chadem, ale nie jest też brzydki, ma oskarkowy ryj który laskom może się podobać.
krystian-stepaniak - > Na tagach w stylu #przegryw często panuje przekonanie, ze praw...

źródło: Zrzut ekranu 2025-04-15 130531

Pobierz
  • Odpowiedz
@LatajacyJeczmien: Zresztą dobry przykład to przypadek czerwonego, przez cały stream ludzie mu grozili że go pobiją. A co na to gej? Miał to w dupie. Mogliby go pobić jakby wyszedł z mieszkania geja i gej miałby to głęboko w choju.

Gej też mówił nieraz że nigdy nie był w związku, nie ma znajomych, to akurat typowe u takich ludzi bo oni nie potrafią nawiązywać z innymi ludźmi głębokie relacje, tylko
  • Odpowiedz
@oddajciemikontozlodzieje: jest przeciętny, duży minus to u niego niski wzrost na oko coś około 175cm, u 23 czy tam 24 latka to jest spora wada. Jak na niego lecą to przeważnie gargulce niestety. Typowy przeciętniak z wyglądu przed łysieniem bo jeszcze młody
  • Odpowiedz