Wpis z mikrobloga

@andrzeju1: jaka krótka pamięć, półtora roku wystarczyło żeby zapomnieć co tam się działo. Może weź sobie odkop tag tvpis i zobacz jakie tam materiały leciały
  • Odpowiedz
najuczciwiej postawić znak równości pomiędzy tvpo a dawnym tvpis

@andrzeju1: Jak "TVPO" wypuści taki materiał promujący Trzaska jak TVPiS wypuściło na cześć Dudy to będziesz mógł sobie uczciwie stawiać znak równości, na razie Twoje symetryzowanie to są brednie wyssane z palca
HrabiaTruposz - >najuczciwiej postawić znak równości pomiędzy tvpo a dawnym tvpis

@a...
  • Odpowiedz
@Koziom: Nie jest gorsze od TVPiS. Oczywiście, że jest lepsze bo nie jest najgorszego sortu partyjna szczujnia. Jednak jest prorządowa partyjna stacja propagandową. I serio trzeba być fanatykiem koalicji albo ślepym żeby tego nie widzieć. Sposób w jaki konstruowane są materiały i narzucana w nich narracja to jasno pokazuje. A to co o------i z debata to już w ogóle było postawienie kropki nad i.
I trzeba to piętnować, a nie
  • Odpowiedz
@bednar_WSRH: tutaj się z Toba zgodzę o wiele lepiej napisałeś to co ja miałem na myśli. Mam wrażenie, że na wykopie panuje od dłuższego czasu epidemia fanatyzymu koalicji, podobnie jak w przypadku części ludzi starszych którzy są fanatykami pisu.
  • Odpowiedz
najuczciwiej postawić znak równości pomiędzy tvpo a dawnym tvpis

@andrzeju1: bzdura, tamtego pisowskiego ścieku nie dało się oglądać. Teraz przynajmniej pokazują wszystkich porówno. Pokaż mi chociaż jedną tak perfidnie zakłamaną łajzę jak rachoń, kłeczek czy pereira w obecnych programach tvp. To jest zupełnie inna jakość, bez porównania - przy oglądaniu tvpis człowiek się za głowę łapał z nadmiaru szamba i krindżu
  • Odpowiedz
Jak "TVPO" wypuści taki materiał promujący Trzaska jak TVPiS wypuściło na cześć Dudy to będziesz mógł sobie uczciwie stawiać znak równości

@HrabiaTruposz: zapisuję. Po poprzedniej debacie czuję że będziesz wołany 🥰
  • Odpowiedz
  • 0
@unlucky_ No dobra, ale były górnolotne obietnice, jakoby o 180 stopni się odmieni TVP, a po 1,5 roku to jest najwyżej jakieś 10,5 stopnia i maleje. Ale zachwytom przy przejęciu nie było końca. Teatr dla debili.
  • Odpowiedz