Aktywne Wpisy

red7000 +32
Trochę śmieszy w sprawie #sct w #krakow gadanie, że 6-litrowym SUV-em to mogę, a 10-letnim dieselkiem już nie mogę. Na takie gigasilniki przypada ile tysięcy gruzów? Średnia wieku auta w Polsce to nie jest 5 lat, tylko 16 lat. 16-letnie kopciuchy, często na lewych przeglądach.
To jest wasze zdrowie. 16-letnie kaszlaki wam smrodzą, jak jecie obiad w ogródku na mieście i jak chodzicie po parkach. Dzieciaki to wdychają
To jest wasze zdrowie. 16-letnie kaszlaki wam smrodzą, jak jecie obiad w ogródku na mieście i jak chodzicie po parkach. Dzieciaki to wdychają

bylem_simpem +226
#rower #szosa #gravel
źródło: pkpic_rower
Pobierz@koko_jumbo_i_do_przodu:
Ja jedziesz mocnym sprintem, to rower jest pochylony a siły działają we wszystkich kierunkach. Tylko coś podłóż żeby ewentualnie nie porysować obręczy.
@koko_jumbo_i_do_przodu: Poza zarysowaniami, nic innego nie powinno się wydarzyć z rowerem (o ile jakaś matka nie wpadnie na pomysł, by z roweru zrobić plac zabaw dla swoich pociech). Skorzystaj z jakiejś miękkiej podkładki w miejscu, gdzie obręcz styka się z hakiem. To powinno pomóc :)
Czasem jeszcze te dolne pałąki są na tyle wysokie, że trzeba zrzucić tylną przerzutkę na najmniejszą koronkę by wózek ich nie dotykał.
źródło: Gravel w pociągu 01
Pobierz