Aktywne Wpisy

ibleedforyou +353
smalce alfa dbajom o swoje bezpieczeństwo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sildenafil +248
Kolejka do lekarza w galerii handlowej aby zrobić darmowe USG jąder. Ludzie pytają, dlaczego mężczyźni się tak poniżają zamiast zrobić to badanie w gabinecie, na umówioną godzinę.
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
źródło: IMG_3700
Pobierz

Pamiętasz co mówił zangbeeg? Hołownia? Braun?
Nie za bardzo ale pamiętasz że mentzen ma największe szanse na wygranie w 2 turze.
Teraz do tego dodaj odbiorców republiki którzy też tylko to zapamiętali. A kto ogląda republikę to my wiemy. Napewno nie wyborcy Hołowni i całej reszty.
I to była jedyna szansa mentzena na dotarcie do wyborców PiSu.
#debata
@opk20: m.in. to, że memcen jest zarejestrowanym lobbystą i 39% wpłat na jego kampanię pochodzi od deweloperuchów.
@jestemtakizmeczony: Z pierwszym sam Słabek o tym powiedział i było to tytułem nawet tamtego wywiadu z nim. Gdzie źródło do drugiego bo chyba pomyliło ci się z Czaskoskim.
@opk20: Pamiętam że Mentzen tak MÓWIŁ ( ͡° ͜ʖ ͡°) I pamiętam że robił tym z siebie idiotę.
@bastek66: xD
z tego samego zrodla co to o trzaskowskim
https://wykop.pl/link/7689853/blisko-40-darowizn-na-kampanie-prezydencka-mentzena-od-developerow
pewnie zaraz napiszesz ze nieprawda albo w sumie nic zlego, chyba ze chodzi o trzaskoskiego xD
@kutafonixor: jesteś świadom że DOKŁADNIE TEN SAM CZŁOWIEK opracował wcześniejszą analize dotyczącą trzaskowskiego?
wyparcie poziom 1000
@kutafonixor: https://rejestr.io/krs/869024/sikorki-21-zielinski-i-wspolnicy
no wcale to nie są deweloperzy xD
@Zbyszek_Bigos: no to dlaczego tak usilnie wypominacie to jednemu kandydatowi?
@Zbyszek_Bigos: mentzen jako popierający reity oraz zarejestrowany lobbysta. jeszcze jakies pytania?