Wpis z mikrobloga

Na ulicach Siem Reap, gdzie tuk-tuki pędzą szybciej niż wyrzut testosteronu po porannej serii pompek, jestem legendą. Cebe Cebe. YouTuber. Samiec alfa. Nie influencer – dominator. Ekspert od kambodżańskiej codzienności i niecodziennych przygód, które kończą się zawsze tak samo – ze mną na szczycie.

Przybyłem tu, bo Polska mnie nie wytrzymała. Klimat był za zimny, ludzie za miękcy, a kobiety zbyt wyzwolone jak na mój gust. Na lotnisku w Phnom Penh wrzasnąłem z otwartą klatą i spoconą duszą:
„Gdzie są moje ladyboye?!”
I echo tej mocy odbija się do dziś od ścian Angkor Wat.

Codziennie wchodzę na ulicę jak na ring. Kamera włączona, pot na czole, mięśnie napięte. Testuję jedzenie tak ostre, że mężczyźni płaczą, a kobiety robią zdjęcia. Robię przysiady na ulicy, bo ziemia powinna czuć mój ciężar. Prowadzę monologi o dominacji – nie tej z książek, tylko tej prawdziwej, męskiej, pierwotnej.
Na końcu zawsze mówię jedno:
„Widzisz, bracie… tu trzeba mieć jaja. Albo przynajmniej znać kogoś, kto je ma.”

Czapka z daszkiem – nie zdejmuję. Okulary przeciwsłoneczne – nawet o północy, bo moje oczy nie znoszą słabości. Pas taktyczny – na każdą okazję. Korek analny – bo dyscyplina to podstawa. Mówią, że nie jem ryżu, bo nie ma tam testosteronu – i mają rację. Ja żywię się czystym wyzwaniem i adrenaliną.

W barach? Znają mnie wszyscy. Każdy barman, każda kelnerka, każdy, kto ma coś do ukrycia pod spódnicą. Ja nie pytam. Ja patrzę – i wiem.

Nie szukam dziewczyny. Dziewczyny same mnie znajdują.
Ja szukam przygody. Dominacji. I contentu, który wbija jak low kick w kolano ego.

Bo ja nie jestem facetem.
Ja jestem definicją testosteronu.

#raportzpanstwasrodka
czerwony_kmer - Na ulicach Siem Reap, gdzie tuk-tuki pędzą szybciej niż wyrzut testos...

źródło: 8d41c7005a071ae41abb3a1ca18e49409baeba3702d59bb4911b074f4523bccf

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PrawdaTeraz: nie wiem skąd Heniu masz te informacje, choć muszę przyznać że by się zgadzało ;) natomiast niemożliwym jest, byś miał informacje “nie z netu” na temat różnych patoyoutuberow, bo ich nie znasz prywatnie. Daj linki na poparcie tych domysłów
  • Odpowiedz
@zureklbn: Nie mogłem się powstrzymać. Miałem chwilę zawahania, ale wtedy zadałem sobie jedno pytanie - co zrobiłby mój idol, Cebe Cebe? On nie kalkuluje. On nie prosi. On bierze - wszystko, co chce, i jeszcze więcej. Więc zrobiłem to samo. Bez pytania. Bez wahania.
  • Odpowiedz