Aktywne Wpisy

gaga-jaga +304
ksxxme +5
#majtczak
A co w przypadku gdy faktycznie kierowca KIA egzekwował przepisy i zajechał drogę, bo nie podobała mu się jazda BMW?
W sumie to by wiele tłumaczyło np. zachowanie Majtczaka, który przez pierwsze dwa tygodnie siedział w PL. Musiał być pewny tego, że nikt mu nic nie zrobi, bo to nie była jego wina, a gdy sprawa zrobiła się medialna to uciekł.
Poczekajmy na filmiki 360 z obu aut, wtedy
A co w przypadku gdy faktycznie kierowca KIA egzekwował przepisy i zajechał drogę, bo nie podobała mu się jazda BMW?
W sumie to by wiele tłumaczyło np. zachowanie Majtczaka, który przez pierwsze dwa tygodnie siedział w PL. Musiał być pewny tego, że nikt mu nic nie zrobi, bo to nie była jego wina, a gdy sprawa zrobiła się medialna to uciekł.
Poczekajmy na filmiki 360 z obu aut, wtedy

źródło: 9d04cd87-6fe4-4bfb-a90c-1ff9911ce8b7
Pobierz
Gdy sprawdzam znajomych ze studiów (linkedin, fb, instagram) zastanawiam się jak można być takim mózgiem robocopem ogarniaczem rzeczywistości (głównie to po kobietach widzę). Sczęka mi opada bo widzę, że mają wiecie staże, fajne stanowiska, kursy, certyfikaty, języki, podyplomówki i milion innych cudów. Na instagramie podróże nie byle jakie bo jakaś egzotyka, a tu znów USA, itd. Wyjazdy z rodzinką, z partnerem/ką. Co oni są jacyś idealnie genetycznie zaprojektowani? Mózg na wyższych obrotach x1000?
WIEM ŻE SOCJALE POTRAFIĄ KŁAMAĆ ale nie da się ukryć że to oni byli w tych miejscach a to ja siedzę przed ekranem. Tak samo osiągnięcia edukacyjne czy zawodowe no ciężko podrobić gdy wiesz, że ciężko o stanowiska w topowych firmach #korpo jeszcze jakieś skomplikowane rzeczy. Nawet jeśli tylko 3/4 to prawda to ja wierzę, że tacy ludzie istnieją i niesamowicie podziwiam takich ludzi sukcesu i to jeszcze że potrafią łączyć fajną karierę i prowadzić ciekawe życie po pracy. Geniusze jacyś, marzę by być jak oni....
#praca #prokrastynacja #socialmedia #instagram #linkedin #rozwojosobisty #biznes #przegryw #nauka #korposwiat #studia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: wolf
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta