@Mergan27: mam, używam, wysyłamy sobie snapy ze znajomymi, ja wysyłam masowo, w sensie nie snapuje z konkretnymi osobami tylko wysyłam wszystkim z listy (mam zrobioną jakby grupę, jedno kliknięcie i leci do wszystkich) spoko choć kiedyś była popularniejsza dla każdego?
@Mergan27: @MazurskiSmak istnieje, teraz boomerzy szczególnie z dalekiej rodzinki sobie wysylaja bombelki itd...taki kontakt z dalszą rodziną bez zobowiązań bez pisania wiadomości na messengerze, rozpoczynania rozmowy, podtrzymywania o pogodzie itd...w mojej czy żony rodzinie to tak funkcjonuje.
@fff112: cooo xd takiego czegoś nie to nie słyszałem, w sumie byłem pewien, że akurat snap to jest zawładnięty przez dzieciarnie do 20yo. Też ciekawe, że jak mówisz w obu waszych rodzinach taki proceder trwa. Wysyłanie w kółko bombelków w świat to też ciekawy koncept, o stary twoja rodzina nieźle punktuje.
@Mergan27: Różne rzeczy, wczoraj np. zdjęcie roweru, wieczorem ładny zachód słońca, potem fotkę piwa w knajpie. Cel żaden, takie same rzeczy wysyłają mi znajomi. Mam ponad 600tys punktów na snapie czyli wysyłałem i odebrałem ponad 600tys snapów. Cel ogólnie podobny do storki na ig tylko tu mam bardziej hermetyczne środowisko.. Mam prawie 40 ( ͡°͜ʖ͡°)
@Vadzior: ciekawa sprawa. nie szkoda ci na to czasu? nie czujesz, ze telefon pochłonął twój czas? nie czujesz ze osoby ktorym to wysylasz maja glebokow to w------e? widziałem jak ludzie uzywaja snapa, po prostu przeklikują wszystko bez patrzenia.
W sumie to najbardziej pojabani są ci którzy zbierają po prostu randomów na snapie i mają jakieś olbrzymie grono osob i oglądają ich snapy i im wysylaja xd jeju. dni to tez
@Mergan27: Czasu mi nie szkoda bo mam go w sumie dużo, snap to max kilka minut dziennie, to kropla w morzu mojej aktywności w sieci, zobacz chociaż moją aktywność na koncie na wykopie ( ͡°͜ʖ͡°) Na innych socialach spędzam zdecydowanie więcej czasu. Czy mają to głęboko to nie wiem, skoro mi odsyłają i snapują podobnie ze mną to chyba ich to jakoś interesuje. Ja
#snap #snapchat #internet #zycie
spoko choć kiedyś była popularniejsza
dla każdego?
Cel żaden, takie same rzeczy wysyłają mi znajomi. Mam ponad 600tys punktów na snapie czyli wysyłałem i odebrałem ponad 600tys snapów. Cel ogólnie podobny do storki na ig tylko tu mam bardziej hermetyczne środowisko..
Mam prawie 40 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W sumie to najbardziej pojabani są ci którzy zbierają po prostu randomów na snapie i mają jakieś olbrzymie grono osob i oglądają ich snapy i im wysylaja xd jeju. dni to tez
Czy mają to głęboko to nie wiem, skoro mi odsyłają i snapują podobnie ze mną to chyba ich to jakoś interesuje. Ja