Aktywne Wpisy
rysio77 +833
Życie jest p------e. Brat 28 zdecydował zakończyć swoje życie. Mama bez pęcherza (rak pęcherza), w trakcie immunoterapii, leży w szpitalu po polekowym uszkodzeniu wątroby, cudem żyje, ma silną wolę życia, mimo tego wszystkiego.
Od tygodnia codziennie jestem w szpitalu, akurat mam urlop, przepadła mi wycieczka (4k pln utopione, dobrze, że tylko tyle), sam już jestem wykończony, bo ciągle żyłem śmiercią brata, a od tygodnia się modliłem o przeżycie mamy. Brat też mógł
Od tygodnia codziennie jestem w szpitalu, akurat mam urlop, przepadła mi wycieczka (4k pln utopione, dobrze, że tylko tyle), sam już jestem wykończony, bo ciągle żyłem śmiercią brata, a od tygodnia się modliłem o przeżycie mamy. Brat też mógł

remlezar +374
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #feminizm #rownouprawnienie #rower #p0lka
Dla mężczyzny wyjście na rower to po prostu kwestia biologiczna, rower jak rower. Dla kobiety to metafizyka, spotkanie z najwyższym… ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla mężczyzny wyjście na rower to po prostu kwestia biologiczna, rower jak rower. Dla kobiety to metafizyka, spotkanie z najwyższym… ( ͡° ͜ʖ ͡°)

źródło: 1000005645
Pobierz
#kononowicz #barney #patostreamy
źródło: temp_file8889566400246918006
PobierzBarney: zapale sobie papieroska
Wlazidupy z czatu: a miałeś rzucić wczoraj!
I dziadzia zadowolony że go ktoś zauważył.
Dla mnie to by było ok jakby zgrywal tego nastolatka cały czas i barnejował. Ale jak później idzie do studia nagrań i z poważną miną kiwa głową albo próbuje robić wywiady z politykami to ja pluję na takiego barneja i bojkotuję.