Aktywne Wpisy

ThinAspireWine +104
Sie dowiedziałem, ze jakis temu zmarl ojciec, ktory mnie porzucil jak mialem okolo 2 lata.
Cale zycie unikal placenia alimentow, a jak komornik mu siadl na wyplate to rzucil prace zebym nic nie mogl dostawac.
Oprocz tego - zero kontaktu, nie wazne czy urodziny, swieta czy cokolwiek innego.
Cieszyc sie z jego smierci nie ciesze, bo mi wszystko jedno, ale mam pewien rodzaj, chyba ulgi, ze na swiecie jest jednego zlego czlowieka
Cale zycie unikal placenia alimentow, a jak komornik mu siadl na wyplate to rzucil prace zebym nic nie mogl dostawac.
Oprocz tego - zero kontaktu, nie wazne czy urodziny, swieta czy cokolwiek innego.
Cieszyc sie z jego smierci nie ciesze, bo mi wszystko jedno, ale mam pewien rodzaj, chyba ulgi, ze na swiecie jest jednego zlego czlowieka

Fennrir +85
Łatwo jest żerować na empatii takimi ckliwymi historyjkami, ale prawda jest taka że gdyby ją wpuścić to zapewne za chwilę by do Polski przyjechali w ramach łączenia rodzin ojciec i czwórka pozostałych (już znacznie starszych) dzieci, plus jeszcze dałoby innym sygnał że to jest dobry sposób na dostanie się do Europy.
#polska #imigranci #granica #ochojska #4konserwy #takaprawda
#polska #imigranci #granica #ochojska #4konserwy #takaprawda
źródło: ochoojska
Pobierz

Zapraszam do znaleziska
Trochę ciekawostek o katowickich muralach:
-Aktualnie w Katowicach jest ich ponad 100
-Najbardziej znanymi twórcami są Mona Tusz, Raspazjan, Karol Kobryń, Łukasz Zasadni, Wojciech Walczyk
-Często schowane są w podwórkach
-Każdego roku pojawia się kilka nowych, jak również kilka znika
-Najstarsze mają kilkanaście lat
-Od kilku lat dla różnych instytucji prowadzę spacery szlakiem murali zarówno piesze i rowerowe
------------------------------------------
Jeśli chcesz być na bieżąco z moimi znaleziskami to zapraszam do śledzenia hashtagu #antekpodrozuje
Jeśli chcesz, żebym Cię wołał w przyszłości, to zostaw plusa pod odpowiednim komentarzem poniżej :)
Jeśli masz ochotę postawić mi przysłowiową kawę to kliknij w link
Dzięki :)
#antekpodrozuje #podroze #podrozujzwykopem #turystyka #katowice #slaskie #polska #mural #murale #streetart #sztukauliczna #ciekawostki #zainteresowania
źródło: 036
PobierzTreść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
I Kamiński chyba?
Pisowski mural!!!
@SavagePug: pomyliło ci się, Łódź to miasto meneli
źródło: image
Pobierzźródło: 6
Pobierzźródło: PR_136-1-799x1200
Pobierz@SavagePug: bazgroły kiboli to nie mural