Wpis z mikrobloga

2 dzień wychodzenia z ciągu. Nie spałem całą, cały się trzęsę mam ataki paniki i derealizacje mocną, cały spocony. 20 lat mam i tak się doprowadziłem, nie pijcie alkoholu bo was zmiecie z planszy
#alkoholizm #przegryw
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jan_pawulon5: Wychodziłem z podobnej sytuacji i tylko powiem że jeśli jest aż tak źle to potrzebujesz pomocy psychoterapeuty albo psychiatry. Benzo jakieś czy coś. Jak tak dalej pójdzie to nie dożyjesz 30stki.
  • Odpowiedz
powoli zamierzam schodzić z dawki

@jan_pawulon5: Jeszcze nie spotkałem takiego któremu by się udało to na alkoholu. Zaraz polecisz na grubo. Jeśli masz tak ciężkie objawy odstawienne to zamknij się na detoksie.
  • Odpowiedz
@jan_pawulon5: widzę dziwne komentarze, a z drugiej strony pytasz o pomoc... przerabiałem wszystko o czym piszesz plus terapie i odwyki, jak chcesz to napisz na PM
  • Odpowiedz
@jan_pawulon5

Ledwo już piszę na tej klawiaturze, boje się ze umrę albo dostanę padaczki i nikt mnie nie znajdzie bo jestem sam w domu...

może to kwestia nerwicy, a nie tyle sam syndrom po odstawieniu

to dosyć normalne, że w takiej sytuacji wszystkie bodźce, które były wcześniej tłumione alkoholem się nasilają
  • Odpowiedz
  • 2
@jan_pawulon5 kup elektrolity w aptece +2kc+ pij sok z ogórków + wyciąg z buraka w tabletkach też apteka. Ten caly interes wyjdzie z 40 zeta ale warto. Buraczki mogą być sklepowe P.S. nie zejdziesz z kibelka przez 2 dni ale przezyjesz. I duzo pij bo sie odwodnisz
  • Odpowiedz