Wpis z mikrobloga

#debata panowie nie wiem skąd ten hejt na Metzena jak dla mnie zaorał wszystkich jak zwykle jedyny odpowiadał merytorycznie i sensownie na zadawane mu pytania, przykładał się do jak najwięcej treści w jak najkrótszym czasie. Większość kontrkandydatów zmienia własne zdanie bo widzi że chłop ma racje aczkolwiek nic z tego i tak nie wynika bo zazwyczaj nawijają makaron na uszy. Otwórzcie oczy przegrywy lewackie poglądy i zasilanie tej całej machiny wcale wam nie podniesie komfortu na socjalu z roku na rok będzie tylko gorzej, jak sami sobie nie pomożecie to nikt wam nie pomoże, pozdro 😁
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Zbyszek_Bigos rząd rządem ale to są wybory prezydenckie prezydent przynajmniej może coś zawetować a te chorągiewki wszystkie dookoła to się będą tego bać że im ich pan odetnie dostęp do koryta bo nic w życiu nie osiągnęli i się sami nie potrafią utrzymać
  • Odpowiedz
  • 3
@some_ONE no to ja nie wiem co dla was trzeba zrobić żeby było dobrze, odwalić ustawkę jak na fame MMA czy obiecać kolejny socjal powyżej 800+ może 5000+? ;)
  • Odpowiedz
@kaciejka zniszczył to on swoje poparcie które budował. Odpowiedzi wyuczone, totalnie nie na temat powołujące i uderzające w najgorsze możliwe tony dla plebsu. Na pytania o swoje słowa i postulaty odpowiada "BO U NICH JEST GORZEJ!", do tego powielanie informacji o Holowni, za co już raz w sądzie przegrał xD najgorsze, że ludzie jeszcze to łykają
  • Odpowiedz
@kaciejka: jak Mentzen nie zmienia swojego zdania?
O globalnym ociepleniu zmienił zdanie o 180 stopni, bo bardziej mu się to teraz skleja to narracji.
Bądź krytyczny dla przeciwników, ale też dla tych, których popierasz.
  • Odpowiedz
@FreeFromMuslim na kogo Ty uważasz. To, że Mentzen pierdzielił kocpoly nie znaczy, że ja mam Ci mówić, na kogo masz głosować. Ja zastanawiam się nad Zandbergiem/Biejat, ale na obu z nich można znaleźć mniej wygodne wypowiedzi
  • Odpowiedz