Wpis z mikrobloga

No dobra, ale właściwie to w którym sondażu Mentzen ma większe szanse w drugiej turze niż Nawrocki? Czy powtarzał to tak dużo razy bo miał nadzieję, że każdy uzna to za prawdę i nikt nie sprawdzi? xD
#debata #polityka #mentzen
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Ardeo: I powtarzał tę formułkę bazując na jednym sondażu sprzed miesiąca? Wszystkie najnowsze jakie przeglądam mówią coś odwrotnego i mocno leci mu poparcie. Nie wiem kto wymyślił mu tę formułkę, pewnie on sam, ale miała vibe telezakupów mango xD
  • Odpowiedz
@Lipek12s tak "na chłopski rozum" to pisowcy zostaną w domu jak nie będzie ich kandydata.

@czwartafaza jeszcze sondaż United Surveys z zeszłego tygodnia - 52,9% vs 38,5% Mentzena i 56,1% vs 33,6% Nawrockiego, tyle że już nieaktualny, bo dzisiaj opublikowali wyniki nowego sondażu po debatach piątkowych i tak to teraz wygląda:
Templar - @Lipek12s tak "na chłopski rozum" to pisowcy zostaną w domu jak nie będzie ...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • Odpowiedz
No dobra, ale właściwie to w którym sondażu Mentzen ma większe szanse w drugiej turze niż Nawrocki

@czwartafaza: szukałeś, to podałem. Twoja pierwotna teza został zmasakrowana. Dodawanie kolejnych założeń cie nie uratuje. Padnij na kolana i błagaj o litość
  • Odpowiedz
  • 0
@Ardeo: to już każdy sobie musi sam ocenić czy została zaorana i zmasakrowana™, dla mnie posługiwanie się nieaktualnym sondażem gdy wszystkie nowe zebrane razem przeczą głoszonej tezie jest przynajmniej głupie xD Rozumiem, że teraz ma prawo mówić tak do końca wyborów, nawet jeśli poparcie spadnie mu to 1%?
  • Odpowiedz