Wpis z mikrobloga

#tesla Korzystał ktoś w tym roku z jazdy testowej Tesli? Na jak długo można wziąć teslę? Tylko godzina?
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Yelonek

Rozne sa relacje. Ale chodzi o to ze nie wpadasz jak Filip z konopi tylko poznajesz stopniowo produkt,.unawiasz sie na jedna jazde, druga jazdę innym modelem, troszke gadasz, dzielisz się swoimi wrażeniami i mass np wątpliwości i taki dłuższy test pozwoli Ci z pewnością podjac decyzję. Tak widze raka relację;)

Relacje międzyludzkie
- Związki emocjonalne, fizyczne, i intelektualne między
  • Odpowiedz
  • 0
@Yelonek rok temu byłem 1h, serio 30 minut ta godzina to było za krótko, to chyba zrezygnuję. Chciałem sprawdzić czy w końcu Y w wersji Juniper spełni moje wymagania, głównie to bardziej miękkie zawieszenie.
  • Odpowiedz
@michoopro: Ktoś pisał o tym, żeby wziąć ostatnią godzinę w piątek i pierwszą w poniedziałek (na przykład na żonę) i wtedy auto było u nich cały weekend. Te zasady ciągle się zmieniają. Wejdź w relację, tak jak @zibizz1 pisze. Przynieś ciasto do kawy, zagadaj. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@michoopro: jak bralem 3 na test to byla godzina, jakis chlop przyjechal po godzinie 20 minut i nic z tego tytulu mu nawet nie powiedzieli, a na weekend daja jak jestes zdecydowany na zakup zebys posprawdzal jak wjedziesz do garazu czy inne p------y (info od typa z gdanska)
  • Odpowiedz
  • 0
@eSUBA94: to co, najpierw trzeba raz wypożyczyć (w teorii mam bo rok temu byłem w starej Y) to teraz mam się ubiegać o jakąś autopilot jazdę, co to za nazwa? Ze samoobsługowa czy jak? To chyba poza apką bo tam tylko standardowe 30 minut.
  • Odpowiedz