Aktywne Wpisy

jmuhha +25
Jak oceniacie z perspektywy czasu nastoletnie ciążę? Mam wrażenie że jeśli ktoś urodzi mlodo to potem dziecko jest szczęśliwsze niż stare ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000026418
Pobierz
ppooii +134
#pracbaza #patologiazewsi #patologiazmiasta #praca #gorzkiezale #dziendobry
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
źródło: kipimorda
Pobierz

Ktoś wie czym się różnią bilety na 25 lecie Ostrego "Kategoria I", "Kategoria II"? Co prawda nie są już dostępne, ale ciekawi mnie czym to się od płyty różni.
@kontointernetowemoje: kategorią. Naprawdę tak trudno przeczytać opis?
przyjacielu złoty, w opisie jest tylko wspominka o superfanie. A jak sprawdzam bilety różnych kategorii to nie widze kategorii. Więc dla mnie jest to problem, pomożesz?
A płyta to płyta, widzisz przynajmniej występujących, a nie siedzisz na ciasnym krzesełku na trybunach i gapisz się na telebim.