Aktywne Wpisy

masternodeBTC +390
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się

Gry ktore przeszedlem i mi sie podobaly:
Wiedzmin
Fallout 4
Gothic 2,3
Hogwarts legacy
Skyrim
Wiedzmin
Fallout 4
Gothic 2,3
Hogwarts legacy
Skyrim
Ktoś wie czym się różnią bilety na 25 lecie Ostrego "Kategoria I", "Kategoria II"? Co prawda nie są już dostępne, ale ciekawi mnie czym to się od płyty różni.
@kontointernetowemoje: kategorią. Naprawdę tak trudno przeczytać opis?
przyjacielu złoty, w opisie jest tylko wspominka o superfanie. A jak sprawdzam bilety różnych kategorii to nie widze kategorii. Więc dla mnie jest to problem, pomożesz?
A płyta to płyta, widzisz przynajmniej występujących, a nie siedzisz na ciasnym krzesełku na trybunach i gapisz się na telebim.