Aktywne Wpisy

Zamień jedno słowo w tytule filmu na "wykopek". Można odmieniać przez przypadki, liczby, płeć czy co tam się chce. Ja zaczynam :"Odyseja wykopkowa" #glupiewykopowezabawy

purrminator +48
Od razu uprzedzam, nie zwracam za onkologa ( ಠ_ಠ)
Scrolluję FB, wypyerdala mi randomowo wśród "polecanych" takie COŚ. No przecież żeby z siebie .ysrać takie coś to trzeba mieć już jednocyfrowe IQ (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Gdzie oni ten spam lepią, w psychiatryku? I do kogo to kierują, do pacjentów w pozostałych psychiatrykach?...
It's over dla tego społeczeństwa.
Scrolluję FB, wypyerdala mi randomowo wśród "polecanych" takie COŚ. No przecież żeby z siebie .ysrać takie coś to trzeba mieć już jednocyfrowe IQ (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Gdzie oni ten spam lepią, w psychiatryku? I do kogo to kierują, do pacjentów w pozostałych psychiatrykach?...
It's over dla tego społeczeństwa.

źródło: codogurwy
Pobierz
W sumie po co ja mam się denerwować, jak on daje z siebie robić worek treningowy dla innych i nie odpowiada, albo podejmuje na każdym kroku złe decyzje. Bo doskonale wie, że teraz będzie nazywany tchórzem przez Mentzena i Nawrockiego. W ostatnich dniach czuję podskórnie po raz pierwszy realnie, że on to może przewalić.
#polityka #4konserwy #neuropa #wybory #debata
źródło: IMG_5535
Pobierz@BombaskaEskadraLotnicza W sensie? Widziałem.
@maniac777: pierwszy raz oglądałem republikę podczas debaty w piątek i myślę, że nie tylko ja.
Dużo osób będzie zainteresowanych i odpali to wieczorem
Zaproś kogoś na debatę 1,5h przed... No co za problem, jakby chciał to by dojechał xD
Rafał miał psycholożkę przez te 1,5h zamiast zapieprzać w poprzek kraju... Nie no to są idealnie "równe szanse" xD
Debatę zorganizowała telewizja będąca na usługach rządku Rafała, ale to wyklucza opcję jakiejkolwiek faworyzacji. Ciekawe co byście napisali gdyby takie numery odstawiał PiS xD
Gdyby PiS w taki sposób zorganizował debatę, to bym im pogratulował
@BombaskaEskadraLotnicza: faworyzacja jest zawsze możliwa. Ale po obejrzeniu debaty w piątek, zauważyłeś coś podejrzanego? Gdybyś nie wiedział, że to debata zorganizowana przez Trzaskowskiego, to dalej byś twierdził że to ustawka?
@VladChat: Do zacietrzewionych to i za piątym razem może nie dotrzeć
Ale coraz bardziej mam obawy, że skończy jak Komorowski który miał wybory mieć w kieszeni a przegrać mógł jedynie przejeżdżając po pijaku na pasach zakonnice w ciąży...
Jeśli znów przegrają wybory