@kot_do_drzwi: Gdzie byś parkował 3500 opli? Przecież wszystkie oszczędnosci poszłyby na miejsca parkingowe co ewidentnie pokazuje jakim absurdem jest praca w polsce.
Nie chce go bronić ale samochody z salonu kosztują ~100k w normalnej konfiguracji i jeżeli ktoś chce za minimalną auto z salonu to musi lata zbierać aby posiadać podstawowe narzędzie do przemieszczania się.
Można kupić używkę co wielu robi za mniejszą kwotę ale można nie ufać tym ofertą bo pełno tam cwaniaków i są to albo zużyte auta albo coś ukrywają.
@cielak44: ja rower w decathlonie kupiłem za 2k, bo dobry rower to tak z 3-4k trzeba dać, to wziąłem taką Dacie wśród rowerów, ale będzie działał te 3-4 lata, może dłużej. Dziś patrzę że ludzie za tyle k---a auta kupują xDDDD
@Schwarzfahrer: może to jest jakiś sposób iq200. Niektórzy w tym ja uważają samochód za narzędzie i jeżeli się nie rozpada, dostaje co jakiś czas lekkie poprawki to po co.
Może to jakaś strategią kupować tani gruz w miare funkcjonalny i jeździć nim przez 2 lata a potem kolejny omijając mechaników
Kurna te narzekania proli, że "nie dla psa kiełbasa" zawsze bawią xD
Można kupić używkę co wielu robi za mniejszą kwotę ale można nie ufać tym ofertą bo pełno tam cwaniaków i są to albo zużyte auta albo coś ukrywają.
Co do tego opla może nie idźmy w skrajność bo na
Niektórzy w tym ja uważają samochód za narzędzie i jeżeli się nie rozpada, dostaje co jakiś czas lekkie poprawki to po co.
Może to jakaś strategią kupować tani gruz w miare funkcjonalny i jeździć nim przez 2 lata a potem kolejny omijając mechaników
źródło: bbkstn
Pobierz