Aktywne Wpisy

daretti877 +134
#gospodarka #demografia #ekonomia #p0lki
Dziś znowu spaceruje sobie do pracy przez park a tam pełno Grażynek 30 plus z psieckami ...wożą je specjalnie do parku samochodami żeby ...no właśnie nie wiem xD potem labrador do bagażnika trzeba odwieźć i pędzić do kołchozu robić "kariere" xD ostatnio na przejściu puszczałem 30 plus z mopsem w wózeczku xD cwane Kariny zagłuszają instynkt zwierzętami...trzeba drastycznie ograniczyć pogłowie
Dziś znowu spaceruje sobie do pracy przez park a tam pełno Grażynek 30 plus z psieckami ...wożą je specjalnie do parku samochodami żeby ...no właśnie nie wiem xD potem labrador do bagażnika trzeba odwieźć i pędzić do kołchozu robić "kariere" xD ostatnio na przejściu puszczałem 30 plus z mopsem w wózeczku xD cwane Kariny zagłuszają instynkt zwierzętami...trzeba drastycznie ograniczyć pogłowie

lkoikm +907

źródło: temp_file2799691684228538920
Pobierz
Kto ma największego pecha miesiąca? Ja… #zalesie
W zeszłym tygodniu pytałem jaki tablet kupić żeby tak jak Rafał Zaorski mieć stale podgląd i lepsze wyniki. Wziąłem iPada Pro bo jeden Mirek podpowiedział, że to taki #apple
Teraz okazuje się, że ta metodą jest nieskuteczna skoro stracił 53 mln PLN.
A iPad mi był tylko do tego potrzebny. Chce koniecznie wygrywać żeby kupić mieszkanie w Warszawie ale już nie wiem jaki sposób będzie skuteczny #gielda
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Dźwignia 30 na XTB. Nie wiem, czy tobie pomoże, ale kilku osobą na tagu na pewno.