Wpis z mikrobloga

• 12
@elita1001: Olo właśnie na lajcie. Sqd dzisiaj na rozprawie całkowicie oddalił powództwo pastucha. Olo musi jedynie zapłacić 150 zł kosztów postępowania sądowego. 150 zł za oglądanie ich przeraźonych ryjów. Taniocha! ;]
  • Odpowiedz
@Zayatzz: Serio ty jesteś aż tak durny? Od kiedy pozwany wygrywający sprawe płaci jakie kolwiek koszta? Koszta sprawy płacą tylko osoby przegrywające proces lub te które wytoczyły sprawe a sąd oddalił ich powództwo, więc jeżeli ty wierzysz w takie bajki temu menelowi to ja ci gratuluje inteligencji.
  • Odpowiedz
  • 2
@Ramzes33: Następny moron... Skup się, parobku, bo suweren będzie ci teraz tłumaczył WOS z V klasy. Sqd uznał w jednej sprawie, że Olo znieważył Siewierę, ale majqc na uwadze znaczny stopień demoralizacji pastuchów, zadecydował się odstqpić od wymierzenia mu kary. Musi tylko ponieść najniższy z możliwych symboliczny koszt na rzecz Siewiery, żeby miała na bilet powrotny do domu. Werdykt sqdu poza tym nie rodzi żadnych skutków prawnych dla Olo. Dalej
  • Odpowiedz
@Zayatzz: Ty chyba dyzmuzgu sam nie rozumiesz tego co piszesz, twoim zdaniem mitoman wygrał a jednocześnie sąd nakazał mu zwrotu kosztów pozywajacej tak? Nie no bardzo logiczne widac jaki inteligentny jestes()
  • Odpowiedz
  • 0
@Ramzes33: Gdzie napisałem, że wygrał, analfabeto? Pokaż mi to stwierdzenie, a zwrócę ci to coś, co u ludzi nazywa się honorem, a u ciebie nie wiem jak ;]
  • Odpowiedz