Aktywne Wpisy

sqrvol +7
Nie boicie sie o swoje długoterminowe inwestycje na GPW z powodu przyszłych rządów populistów i to do czego mogą doprowadzić w ciągu 20-30 lat?
Ja się trochę zaczynam cykać i chyba ograniczę gpw do spółek które rozwijają się poza Polską.
#gielda
Ja się trochę zaczynam cykać i chyba ograniczę gpw do spółek które rozwijają się poza Polską.
#gielda

Waga początkowa: 0.84 g każdy makaronik. Z lewej waga ugotowanego wg zalecen producenta a z prawej al dente. Wołam @ElCidX bo to ona kazała mi takie rzeczy sprawdzać #niewiemjaktootagowac #gotujzwykopem

źródło: image
Pobierz
Czy warto robic prawo jazdy kategorii A? Nie jestem fanem motocykli, nigdy nie jeździłem, nie wiem czy mi się spodoba. Po prostu chciałbym zrobić coś nowego, nabyć takiej praktycznej umiejętności.
#motocykle #prawojazdy #moto
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
Czasem się przydaje.
popytaj znajomych czy ktorys ma moto 125, moze cie naucza jezdzic i zobaczysz czy ci sie podoba czy nie
@krebul 2 koła to prawko kosztowało chyba przed pandemią. Teraz to 3200-3500, w dużych miastach i cenionych szkołach może być nawet więcej.
2. Dałem 100 zł do łapy łebkowi na placu nauki jazdy na A, żeby zobaczyć, czy w ogóle to ogarne.
3. Zrobiłem kurs, kupiłem moto.
4. Poznałem w ciągu ostatnich 3 lat kupę ludzi, zjechałem pół Europy, najlepsza decyzja w życiu ever.
@wiktorbo: i co to było?
@mirko_anonim: można tez po prostu zrobić sobie prawko do tzw. Bucket list(y)