Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy warto robic prawo jazdy kategorii A? Nie jestem fanem motocykli, nigdy nie jeździłem, nie wiem czy mi się spodoba. Po prostu chciałbym zrobić coś nowego, nabyć takiej praktycznej umiejętności.
#motocykle #prawojazdy #moto

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: kup sobie 50tkę na prawo jazdy B i pośmigaj. te 50 wbrew pozorom zapierr... we włoszech jak jeździłem to i tak strach w oczach od prędkości i możliwości zabicia się :D frajda jest, ale męczące psychinicznie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wez sobie jazdy zamiast calego prawka, naucza Cie zmieniac biegi itp. potem wynajmij sobie 125 na weekend i sprawdz czy to Cie rusza. prawko 3k, motocykl 10k, ciuchy 2k. a potem ma to lezec i sie kurzyc? albo kup 125, pojezdzij sezon i zrob A. jak masz nie jezdzic to chyba lepiej zrobic b+e ;)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak się nie przejedziesz to nie będziesz widział, czy ci się podoba. Niestety żeby pojeździć na swoim to nawet najtańszy 125, plus sprzęt wyjdzie z 10k. Jak nigdy nie jeździłeś to szukał bym szkoły z kursami dla takich jak ty, czyli tzw 'b-moto'.

@krebul 2 koła to prawko kosztowało chyba przed pandemią. Teraz to 3200-3500, w dużych miastach i cenionych szkołach może być nawet więcej.
  • Odpowiedz
@Konkol: @WybuchowyCzajnik: Lol, faktycznie. Nie przed pandemią tylko dwa lata temu szukałem swojej i widziałem kurs na A za 2300 czy 2400, obecnie 3200. Miasto wojewódzkie, ale małe. Ale te ceny z----------ą. Ale się w----i jak jej powiem, że trzeba było robić bo tanio to już było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: 1. Oglądałem nowe motocykle w salonie aż znalazłem coś co mi się podobało.
2. Dałem 100 zł do łapy łebkowi na placu nauki jazdy na A, żeby zobaczyć, czy w ogóle to ogarne.
3. Zrobiłem kurs, kupiłem moto.
4. Poznałem w ciągu ostatnich 3 lat kupę ludzi, zjechałem pół Europy, najlepsza decyzja w życiu ever.
  • Odpowiedz