Wpis z mikrobloga

Chłop to był jednak dobra inwestycja ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@bibi__: patrząc po obtarciach na aucie to jazdy doszkalające byłyby jeszcze lepszą inwestycją.
  • Odpowiedz
@bibi__: o proszę, magiczna 159 która już nie rdzewieje, bo "jest o wiele lepiej wykonana od 147 i 156 i ma porządnie zabezpieczenie antykorozyjne". XD
  • Odpowiedz
@bibi__

nie trzeba, otarcia zrobione w zimę, ostry zakręt plus śnieg z lodem na drodze, miałam całe 15kmh i poniosło i tak.

Ehh chuop dbał pewnie jakby to było ferrari a baba obtarła cały bok. Skąd ja to znam.
Te baby to najgorsze są. Same g---o robią przy tych autach. To chłopy zawsze naprawiają, myją, serwisują, dbają, opłacają ubezpieczenia etc. Baba tylko użytkuje. Nawet nie sprawdzi raz na jakiś czas poziomu płynów i nie
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 1
@Aureilon samochód jest mój, wszelkie rzeczy od razu gadam chłopowi, OC opłacił on ale mu oddałam całą kasę bo nie miałam aż tyle by sobie sama opłacić, auta moje i jego to ja akurat myje, płyny zerkam co otwieram maskę by dolać do spryskiwaczy, za auto sama płaciłam, naprawy jego proszę ale jak trzeba oddaje kasę za rzeczy które są jednorazowe i tylko do mnie idą, jak są wielkokrotnego użytku to
  • Odpowiedz