Aktywne Wpisy

wykop +168
W związku z prawomocnym wyrokiem Sądu Apelacyjnego w Warszawie publikujemy przeprosiny na Stronie Głównej serwisu. Nie zgadzamy się z tym orzeczeniem, ale w pełni respektujemy obowiązki, które nałożył na nas sąd.
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
marian-pxzz +561
A jak wiemy deweloperzy w ostatnich latach budowali praktycznie same takie.
#nieruchomosci
Nie mówiąc już o tym że tam media i podatki są 5x większe niż w zwykłym mieszkaniu
Na przykład ta szafa w warszawskim Hongkongu to właśnie lokale użytkowe
źródło: Glr5PbZXcAATCmI
PobierzDocelowo marzy mi się własny dom, ale z czystej ciekawości patrzę na oferty tego co się buduje w okolicy ( a buduje w sumie sporo). Nie ma ofert na więcej niż 60 metrów, a ceny takie, że prędzej to ja sam
@Dlkvv: Nie będzie. Za 20 lat, o ile w ogóle studia będą w jakikolwiek sposób przypominać dzisiejsze i będzie na nie popyt, to studentów będzie o 1/3 mniej, pic rel. Jakikolwiek ślad wyżu to są dzieci 2017, 2018 czyli dzisiejsze siedmiolatki. Na studiach za ok 12 lat, potem jest przepaść demograficzna bez szansy na wyjście z niej.
źródło: image
Pobierzźródło: comment_1670430758ujwEEyW1YUK1vPQo3oIlq4
PobierzKto coś takiego w ogóle zatwierdza do odbioru...
@Sabarolus: No tutaj to już cię poniosła fantazja. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jedynym zagrożeniem jest działalność rządu Tuska, który chce pompować ceny dopłatami, REITami i ograniczeniami w budowie domów jednorodzinnych.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz