Wpis z mikrobloga

The Last of Us 2. Jedna z 5 najlepszych gier fabularnych, w jakie grałem. Postać, z którą się zżylem, choć rzadko mi się to zdarza. Dylematy moralne, o których myślałem, nawet kiedy nie uczestniczyłem w rozgrywce. I to wszystko jak krew w piach, bo amerykańskie big brainy uznały, że lepiej wziąć do serialu najbardziej niepasującą aktorkę, jaka była możliwa. Serio aż dziwne, że nikt nie wpadł na pomysł, żeby o razu zaprosić Zendayę. Byłoby jeszcze bardziej postępowo. I zanim oświeceni inaczej oskarżą mnie tu o pedofilię z racji tego, że śmiem oceniać urodę dziecka, to przypominam, że w drugiej części gry Ellie wyrasta na piękną 19-latkę, czego w serialu i tak za cholerę nie widać, bo jej twarz jest tak samo szpetna, jak w pierwszym sezonie, kiedy niby miała 14. Look how they massacred my girl ()

#thelastofus #tlou #gry #seriale #hbo #netflix #bekazlewactwa
EnzoMolinari - The Last of Us 2. Jedna z 5 najlepszych gier fabularnych, w jakie grał...

źródło: 5h3fcx

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@EnzoMolinari: przecież ludzie tobie podobni kilka lat temu wstawiali negatywne opinie na metacritic i gry online bo joel został zabity przez transa, po latach jedna z 5 najlepszych gier fabularnych (to chyba nawet nie jest gra rpg żeby na to mówić gra fabularna ale to szczegół) zrujnowana przez brzydką aktorke xd, mogli sydney sweeney zatrudnić żeby "fanów" uspokoić
  • Odpowiedz
  • 1
przecież ludzie tobie podobni kilka lat temu wstawiali negatywne opinie na metacritic i gry online bo joel został zabity przez transa, po latach jedna z 5 najlepszych gier fabularnych (to chyba nawet nie jest gra rpg żeby na to mówić gra fabularna ale to szczegół) zrujnowana przez brzydką aktorke xd, mogli sydney sweeney zatrudnić żeby "fanów" uspokoić

@kromeczek: XD
EnzoMolinari - > przecież ludzie tobie podobni kilka lat temu wstawiali negatywne opi...

źródło: Screenshot_20250414_105330_Chrome

Pobierz
  • Odpowiedz
@EnzoMolinari: no ja mam gdzieś ten serial i tą grę bo nawet w nią nie grałem, zwracam uwagę na zmienność waszych poglądów, gra która jeszcze kilka lat temu była dla was gównem woke nagle przedstawiana jest jako top 5 czegoś tam bo w adaptacji serialowej aktorka nie wygląda jak generyczny model 3d z gry
  • Odpowiedz
  • 0
czy zaproszenie zendayi jest bardziej postępowe od zabicia joela przez transa?

@kromeczek: XD²

no ja mam gdzieś ten serial i tą grę bo nawet w nią nie grałem, zwracam uwagę na zmienność waszych poglądów...
  • Odpowiedz
@EnzoMolinari: pamięć to wy macie króciutką, tak jak nie pamiętacie gejów i lesbijek w pierwszych mass effectach i dragon ageach, transów w baldurs gateach i wiedzminach, tak i trans z tlou 2 który kilka lat temu był haram dzisiaj jest tylko nostalgią zrujnowaną przez korporacje, woke i brzydkie aktorki
  • Odpowiedz
  • 0
pamięć to wy macie króciutką, tak jak nie pamiętacie gejów i lesbijek w pierwszych mass effectach i dragon ageach, transów w baldurs gateach i wiedzminach, tak i trans z tlou 2 który kilka lat temu był haram dzisiaj jest tylko nostalgią zrujnowaną przez korporacje, woke i brzydkie aktorki

@kromeczek: Najważniejsze to mieć to wszystko w dupie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kromeczek: chuop napisał, że gierka jest top 5 i nie podoba mu się aktorka obsadzona w serialu a Ty:
1. Masz to w dupie i żeby podkreślić jak bardzo piszesz kilka komentarzy.
2. Piszesz o tym że "dla was" to woke g---o mimo, że w drugim zdaniu masz napisane, że to dla wykopka top 5 fabularnych gier - Ci was są z nami w pokoju?
3. Oskarżasz go o zmiennosc
  • Odpowiedz
@SzczelSeWLeb: xd, przecież ten typ to naczelny konfo idiota tego portalu, ide o zakład że kilka lat temu płakał jak bardzo koporacje niszczą jego ulubioną gierke bo baba śmiała joela zabić, kilka lat póżniej ten sam typ twierdzi że to nagle top 5 jego ulubionych gierek i płacze jak bardzo koporacja niszczy jego ulubioną gierkę bo baba śmiała być brzydka i nie wygląda jak model 3d z gry, za kilka
  • Odpowiedz
@kromeczek: idziesz o zakład? Czyli krótko mówiąc wymyśliłeś sobie coś o nim a potem tak o to toczysz pianę? Stary, to się nadaje do psychologa. On napisał posta o treści "gierka top, a w serialu to mi się główna aktorka nie podoba" a ty wytacasz tu jakieś ideologiczne wojny?

Nie jestem na czasie z ludologami, ale coś mi się wydaje, że mowia o rzeczach nowych a nie o serialu sprzed
  • Odpowiedz
@SzczelSeWLeb: przeklikaj sobie jego profil xd, gość walczy z lewakami, publikuje memy z nakretką, przekonał rodzine do głosowania na mentzena, wszędzie widzi i walczy z woke, chcesz mi powiedzieć że gra reprezentująca poglądy z którymi tak bardzo walczy jest jego ulubioną, przecież on nawet w nią nie grał tylko najpewniej larpuje pod wpis z serialem i zgarnięcie kilku plusów. Swoją drogą nadal przecieram oczy ze zdumienia jak widze wyborców konfederacji
  • Odpowiedz