Aktywne Wpisy

njay +216
#kupujcopolskie
Dzisiaj rozpiszę, które marki kaw rozpuszczalnych są polskie, a które zagraniczne. Ze względu na klimat Polska raczej nigdy nie będzie światowym potentatem kawy, ale wbrew pozorom polskie marki istnieją na rynku i mają się całkiem dobrze.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie produkty:
Dzisiaj rozpiszę, które marki kaw rozpuszczalnych są polskie, a które zagraniczne. Ze względu na klimat Polska raczej nigdy nie będzie światowym potentatem kawy, ale wbrew pozorom polskie marki istnieją na rynku i mają się całkiem dobrze.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie produkty:

źródło: temp_file8282442092179594491
Pobierz

źródło: temp_file1303014021541931915
Pobierz
Mam 28 lat i czuję jakbym totalnie wypaliła się na punkcie romantycznych uczuć i ogólnego zainteresowania ludźmi w taki sposób. Dosłownie jest tak, jakbym była już babą po menopauzie, która odlicza czas do piachu.
Dziwię się tylko, że ludziom nawet po 40-stce chce się "zaczynać od nowa" z kimś innym, bo mnie aż skręca, żeby się znowu w to bawić xD możecie mi to wyjaśnić, bo ciekawi mnie ten fenomen.
Mam 10 lat starszego chłopa. To dobry chłop, bardzo go lubię, szanuję i staram się doceniać, ale raczej czuję przyjaźń niż miłość. Nie chcę się z nim rozstawać, bo daje mi poczucie bezpieczeństwa. Lubię też o niego dbać, bo to mój naj człowiek. Z drugiej strony żaden inny facet mnie nie interesuje nawet w najmniejszym stopniu. Teoretycznie jakbyśmy zerwali to raczej nie szukałabym kogoś do związku, bo więcej to problemów niż zalet (poza tym dla fajniejszych jestem za stara, a reszta pewnie jest po rozwodach i z bombelkami za pasem) a zbliżenia nie są mi potrzebne.
#zwiazki #zycie #zalesie #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
Miłość się buduje into kwestia decyzji, nie motylków w brzuchu.
Są w życiu okresy skoków chęci seksualnych i spadki tegoż. To normalne. Głupim jest na bazie tego decydowanie o fundamentalnych kwestiach.
A przyjaźń - przetrwa dłużej niż "romantyczna miłość".
@Kitku_Karola
Zbadana jestem dokładnie, bo z innego powodu robiłam dokładne badania krwi.
Jesteśmy razem 2,5 roku, więc możliwe że to już etap przyzwyczajenia. Oświadczył mi się niedawno, ale ja nie czuje różnicy. Tak jakby mogło tego nie być w sumie. Pierscuonka nie nosze, bo nie jest mi wygodnie. Jakbyśmy się rozstali to bym płakała, bo
@mirko_anonim: i tylko dlatego? Zastanów się czy chciałabyś, żeby z tobą ktoś był tylko dlatego, że mieszkacie razem. Mieszkać możesz równie dobrze z koleżanką, jak nie lubisz sama.
S--s wam nie działa, to już wiadomo. Kwestia tego czy od zawsze czy od niedawna.
Co do stażu - na tym etapie tak, emocje są inne, nie takie jak na początku. Ale
@mirko_anonim: to powiedz mu to, żeby nie wskakiwał w bagno, które prawnie go może pogrążyć jak nie jesteś jakaś stabilna.
Brzmi jakbyś miała potrzebę posiadania kogoś blisko i ją załatała tym facetem.
Czy Ty nie zaczęłaś jemu matkować? Lubisz się opiekować, s--s wolisz sama bo nawet nie przejmuje się czy dojdziesz.
Przyjrzyj się jakie stosunki są między wami, bo trochę brzmi jakbyś była aby mu poprać i pogotować.
Co do zaręczyn to nie rozumiem co
Lubię go jako człowieka. Żyje mi się z nim dobrze i naprawdę wiele dla mnie robi. Mi też odpowiada dbanie od niego i spędzanie czasu razem, choć mamy trochę inne zainteresowania. Nie zależy mi na tym, żeby mieć chłopa o tych samych zainteresowaniach jakby co. :P
Seksu nie było prawie od początku, on w sumie za bardzo nie może, a mi to bardziej obojętne. Po prostu żeby mi się chciało
@mirko_anonim: ty te pierdy przeczytałeś w bravo girl czy gdzie?
napisz jeszcze ze libido jej leży bo on nie myje naczyń i nie sprząta chaty xD tu zapewne od początku nie
S--s pomijam, chociaż w sumie to smutne, co piszesz, jeśli on też nie
@mirko_anonim: po latach ta miłość się zmienia, jak już nie ma "motylków" ale nie nazwałbym tego przyjaźnią.