Aktywne Wpisy

RAMBOnaBOSO +55
#swieta #zonabijealewolnobiega
Moja żona od rana non stop krzyczy/sapie XD już mam z tego bekę...
Wstała, robiła śniadanie...może i nie pomagałem, ale też nie przeszkadzałem, więc tak jakbym pomagał xD
Kolejny problem to że dzieci nie chciały się ładnie ubrać....
Poszliśmy do kościoła i chciała drobne ode mnie, ale zostawiłem portfel w aucie, który musiałem zaparkować trochę dalej, bo u nas już nie było miejsca xD
Teraz siedzę
Moja żona od rana non stop krzyczy/sapie XD już mam z tego bekę...
Wstała, robiła śniadanie...może i nie pomagałem, ale też nie przeszkadzałem, więc tak jakbym pomagał xD
Kolejny problem to że dzieci nie chciały się ładnie ubrać....
Poszliśmy do kościoła i chciała drobne ode mnie, ale zostawiłem portfel w aucie, który musiałem zaparkować trochę dalej, bo u nas już nie było miejsca xD
Teraz siedzę
synadama +187

źródło: temp_file2515205630955093305
Pobierz
Szlag mnie trafia na tej siłowni. Ciągle puszczają te same nuty w pętli. A że jestem tam 5-6 dni w tygodniu to już nie wytrzymuje psychicznie. Oczywiście często mam własne słuchawki, ale i tak to słyszę w tle. Próbowałem stopery do uszu ale też słyszę, jak przez ścianę ale słyszę. Słyszałem że są słuchawki z funkcją noise canceling, ale czy douszne też mają taką funkcję, a nie tylko nauszne? Jak niby działa ta funkcja w takich małych słuchawkach jak douszne?
Ktoś coś jest w stanie doradzić? Może jakiś konkretny produkt, ale też żeby cena była rozsądna, a nie pół koła.
#silownia #fitness #muzyka #sluchawki #rtv
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt