Aktywne Wpisy
michal-g88 +6
Siemka .
Nigdy nie korzystałem z tego portalu więc nie wiem czy dobrze to ogarniam ale postaram się.
2,5 tygodnia temu podczas pobytu w USA przewróciłem się na rowerze i złamałem obojczyk , niestety skończyło mi się ubezpieczenie bo nie planowałem być tam aż tak dugo więc skierowałem się do prywatnej kliniki zrobić RTG. Od razu widać że złamałem obojczyk . Niestety leczyć się tam nie mogłem ze względu na brak ubezpieczenia
Nigdy nie korzystałem z tego portalu więc nie wiem czy dobrze to ogarniam ale postaram się.
2,5 tygodnia temu podczas pobytu w USA przewróciłem się na rowerze i złamałem obojczyk , niestety skończyło mi się ubezpieczenie bo nie planowałem być tam aż tak dugo więc skierowałem się do prywatnej kliniki zrobić RTG. Od razu widać że złamałem obojczyk . Niestety leczyć się tam nie mogłem ze względu na brak ubezpieczenia

źródło: 05E8A891-E1FA-4A16-BF5A-75E9150EA28D
Pobierz
donfallo +112
Mirki, chce sie Wam wyzalic. Oto co wymyslil sobie "Pan Inwestor" na dzialce tuz obok mojego bloku w Krakowie. Działka dotychczas była niebudowlana i gdy kupowalem mieszkanie zapewniano mnie, ze nie ma mozliwosci aby cokoliek tu wybudowano. Coz, czasy się zmieniają, i oto nagle wraz ze zmianami władz Krakowa niemożliwe stało się możliwe. Grupa start (https://start.com.pl/inwestycje-zrealizowane) zrealizowała najpierw dwa bloki obok, i teraz wyszło, że jak już zbudowali tamte dwie -

źródło: widok działki
Pobierz
Makembe za zamierzony faul, prawie złamaną noge rywala - 1 mecz zawieszenia (+1 mecz za czerwo)
Wygranie ligi przez Barcelone bedzie podwójnym sukcesem
#mecz #realmadryt #barcelona
źródło: Screenshot_20250414-082752~2
Pobierz@KanonJerzy Biedni barceloniarze nie mieliby o czy pisać gdyby nie wielki Real Madryt.
Tak samo uważam, że Podolski nie powinien mieć wstępu na boisko już od dawna.
To są zbrodnicze zachowania zasługujące na pogardę. Mbappe nie zrobił tego przypadkowo - on skoczył na nogę zawodnika w sposób znany mi z bójek czrnuchów na sadisticu, którzy skaczą innym po głowach w konfliktach o skrzydełko z KFC. Niczym to się
Ahh, ci madryciarze z kompleksem Barcelony. Coś wspaniałego.
@meemphis11: za każdym razem xD
@meemphis11: W którym momencie on się drapie po tym nosie? Dołączam najlepszą z możliwych powtórek:
@cyconiusz: Ładnie się odkleiłeś, w takiej lidze angielskiej większość dużo bardziej brutalnych fauli, gdzie dochodziło do otwartych złamań, kończyło się przeważnie 3 meczowym zawieszeniem, a ty chcesz na lata karać xD Nawet nie musisz pisać z kim sympatyzujesz xD
Przecież gdybym tak kogoś kopnął cywilnie to dostałbym wyrok i konieczność wypłaty odszkodowania, a w przypadku piłkarza który zarabia tymi nogami które mógłbym połamać, skala strat byłaby kosmiczna.
Drugie primo, nie powielaj mitu o podrapaniu się.