Aktywne Wpisy

olito +177
Co smiechłem to moje, u znajomego sąsiad z piętra niżej zrobił sobie szafę na klatce. Co prawda na piętro przypada tylko jeden lokal, ale i tak #patologiazmiasta . Czułem się jakbym przechodził komuś przez mieszkanie. #polskiedomy #heheszki #szafa

źródło: temp_file4056495158427012092
Pobierz
Melkovva_ +12
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Taki komentarz został dodany wczoraj. Wczoraj, czyli w 2025 roku! Nie sądziłem, że kotlet odgrzewany od 10 lat nadal będzie taki smaczny dla naszej kochanej prawicy.
Oczywiście sam obrazek to standard. Tworzył go pewnie wielki przeciwnik LGBT, a na głównym planie wyeksponowana, goła męska d--a, a i sama reszta nawiązuje do ostrego, gejowskiego seksu. Autor, chyba przelał w swoje dzieło wszystkie swoje fantazje.
#polityka
#bekazprawakow
#bekazkonfederacji
#bekazpisu
źródło: temp_file2385373243560852491
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Turin89: Boli cię fakt, że ludzie mogą mieć inne poglądy niż twoi pryncypałowie z koalicji?
Tzn. Wiem, że to spin ale na jakich założeniach on działa u prawaków. Bo pozwolił na paradę czy co?
może chłop nie wie, że jest to legalne
w załączniku kolejne rozmyślania o dupie Czaskowskiego przez prawdziwych hetero-patriotów
Komentarz usunięty przez moderatora
@Niezalezny_kandydat: poglądy że geje i drag queen w strojach do sado maso nie powinni wyzywać pod kościołem i przy kamerach białej rodziny z dzieckiem od faszystów?
Istnieją jacyś ludzie którzy nie mają takich poglądów? Możesz wskazać jedno takie wydarzenie w historii świata? xD
@tomasz-aleksander-barania: Dobry przykład infantylnych spinów, które uprawia podobny tobie społeczny margines ale już cały wpis jest na ten temat.
Bez tego całego whatabautismu wszyscy byście siedzieli cicho jak niemowy, to jest podstawa całego biednego światopoglądu takich pustych botów.
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-14 092644
Pobierz