Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Henson_: nie wystarczy mieć mordy,chyba że ma się ją jak młody Lachowski.Jakbyś użył fot Cristiano Ronaldo,też przystojnego to już musiałbyś pisać jak normiki piszą
  • Odpowiedz
@Henson_ tak z tym pisaniem to czesto gesto gaslighting, ale warto wiedziec ze takie osoby jak na obrazku nie sa wartosciowe, bo albo rzeczywiscie sama dostanie kiedys w leb az sie czapka nakryje albo bedzie chciala wyciagnac korzysci od kogos a sama nic nie dac
  • Odpowiedz
@Henson_: to że z mordy ten chad co go użyłeś jest górnym normikiem ze zmarszczkami i słabą szczęką,ale wytrenowana sylwetka podbija mu wygląd
  • Odpowiedz
@Alfiak oczywiście, poprzeczka jest bardzo wysoko, nawet ludzie lepsi niz przecietni moga miec problemy. ale tak jest na swiecie ze jedne chady ruchaja na portalach, a drugie niechady ruchaja np. caly kraj stojac na czele partii dajmy na to
  • Odpowiedz
@Henson_ a z drugiej strony jak wyglądasz przeciętnie to traktują cię jak kompletnego śmiecia albo powietrze. Eh, ja już przez to całkowicie przestałem nawiązywać jakikolwiek kontakt z kobietami i unikam go jak mogę, bo to jest zbyt obciążające psychicznie
  • Odpowiedz