Wpis z mikrobloga

Dwie minuty.
Zesrańsko o długość materiału check.
Zesrańsko o to że firma produkuje produkt i wkleja kilkusekundowe logo swoje i wydawcy (dobrze że fromsoftware tak nie robi xd) check.
Zesrańsko o to że twórcy remaku rzucają tezę o tym że fabuła jest dobra ale ma kilka luk narracyjnych i warto było by to usprawnić check.
Zesrańsko że twórcy c---a sie znają i niech stworzą własne ip check.
A na sam koniec wielki finał tego dramatu w kilku aktach gdzie chyba orientuje sie że to zesrańsko nie ma sensu bo dociera do niego że to tylko zwiastun making offa check.
Może to jakiś bait jego, może nie powinienem oceniać po wycinku z strima. Ale skoro wkleja to na swój kanał z taką miniaturką to wiadome jest dla mnie tylko jedno. Nie ważne czy gra będzie dobra czy c-----a. Dla niego jest to prosty sposób na klepaniu zasięgu na stwierdzeniu że ta gra to g---o i tyle.

https://youtu.be/HjY0OFA3OlY?si=r_OEfDF51Bk8tXrX

#kiszak
michalczyk300 - Dwie minuty. 
Zesrańsko o to że ...

źródło: IMG_2168

Pobierz
michalczyk300 - Dwie minuty. 
Zesrańsko o to że ...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@michalczyk300: Kiszak p--------------y się do 40 sekundowego trailera jest zabawnym widowiskiem jeżeli jesteś znajomy z tym że on sam od ponad 4 miesięcy nie opublikował (obiecał robić co tydzień vloga XD) nic związanego z swoją własną gierką a termin obiecanego przez niego pokazu na festiwal zbliża się dużymi krokami.
  • Odpowiedz
@miloszy: Remake był i jest z góry skazany na porażkę, oczekiwania są ogromne a sama premiera to będzie festiwal bólu czterech liter wystarczy przypomnieć sobie co było jak zmienili kolor pochodni w obozie na bagnie z niebieskiego na "normalny".
Jestem pewien że jak tylko zostaną wypuszczone narzędzia dla modderów to oryginalny gothic zostanie przeniesiony na ten nowy silnik.
  • Odpowiedz
oczekiwania są ogromne a sama premiera to będzie festiwal bólu czterech liter

@Ann120021: Moim zdaniem ta gra obrosła takim kultem, że nawet o zmianę pojedynczego piksela może być zesrańsko ( ͡° ͜ʖ ͡°) Sam lubię Gothica, ale moim zdaniem ludzie maja zbyt wielkie oczekiwania co do remaku tak starej gry
  • Odpowiedz
@t4il: Niestety nostalgia to cwana bestia, prawda jest taka, że mając te dwanaście lat wcale nie grało się dla fabuły tylko odpalało się konsolę i wpisywało fajnie brzmiące kody aż natrafi się na coś fajnego.
Gdzieś o tym słyszałem, że właśnie dzieci na wczesnym etapie rozwoju skupiają się na eksploracji świata pewnie jakby się zapytało Okiem Deva to by nawet podał nazwę tego... zjawiska?
  • Odpowiedz
@Ann120021: Często tak to zazwyczaj wyglądało jak było się gówniakiem.

Bo imho starając się być obiektywnym - Gothic to po prostu średnia gra ze średnia fabuła. Kij w mrowisko został włożony
  • Odpowiedz
@t4il: Z ocenami też jest ten problem, że pod pewnymi warunkami nie mają znaczenia. Przykładowo, uważam Dark Soulsy za przehypowane g---o dla ludzi którzy nie radzą sobie w życiu więc siłą rzeczy w nie nie gram, gdybym miał jest speedrunować nie miałoby to znaczenia.
  • Odpowiedz
@JAscek: jeszcze pominales fakt, ze ta jego gra to jakis gowno survivor-like xD
@t4il: no nie.
Gothic to jedna z ostatnich "duzych" gier, ktora nie traktuje gracza jak debila.
80% dzisiejszych rpgów nie ma nawet w 1/4 tak dobrej eksploracji czy rozwoju postaci.
@michalczyk300: to ze kiszak jest głąbem i się tak naprawdę średnio zna na grach to jedno, ale akurat te wszystkie AAA prawidłowo zjeżdża.
  • Odpowiedz
Gothic to jedna z ostatnich "duzych" gier, ktora nie traktuje gracza jak debila.

@T0pi5: W porównaniu do gier z tamtego okresu moim zdaniem Gothic to nadal średniak, który obrósł kultem tylko w naszych rejonach.

Moim zdaniem ten cały hype na niego wziął się tylko i wyłącznie stąd że był w pełni spolszczony (miał nawet dubbing) i dla wielu osób to pierwszy RPG i to w dodatku 3D, który ogrywali za
  • Odpowiedz
@t4il: nie wiem. Jestem dosyć krytyczny wobec gier, nie mam różowych okularów, a i tak mod do gothica był jednym z najlepszych rpgów ostatnich 10 lat. Przed gothikiem grałem w morrowinda i to było g---o.
  • Odpowiedz
@T0pi5: Nieironicznie powiem że lubiłem pomysł na Szakala bo nawet pasowała do klimatu Kiszaka. O takie prześmiewcze diablo 5 plus dark soulsy w jednym. Jednak to co teraz robi brzmi jak pomysł na lekcję informatyki w podstawówce XD.
  • Odpowiedz