#kononowicz Muchaż w rozpiętej koszulce wyglądajacy jak huherko: Wyrzucili go z gazety bo pomawiał niewinnych ludzi dlatego się ośmieszył w sądzie Fałszował dokumenty co zostało sądownie udowodnione i za co poniósł karę Wymyślił sobie że jest nękany żeby robicz siebie ofiarę. Gdy wykopki go pytały żeby pokazał jakies dowody że zglosił to na policję to powiedziałze nie pokarze dla dobra śledztwa Wstydzi sie go nawet była żona którą bił co potwierdził Rafał Przez lata wysyłał obraźliwe donejty do Kononowicza znęcał się nad nim Kłamał że nagra wywiady polegające na nękaniu sąsiadó niewinnych ludzi i do tej pory nikt tych wywiadów nie widział. Naobiecywał dla patronite a potem wystraszył się papugi Sławka Niby taki odważny a uciekał w popłochu przed Jackiem i Rafałem oraz i bał się pojechać do Krzyżowej Teraz udaje że sie obraził i dlatego nic nie nagrał Jąka się Pomawiał dobrych ludzi o PDF a bycie PDF to jedno z najgorszych przestępstw. Ci ludzie będą teraz dochodzić swoich praw w prokuraturze. Dowody są na wykopie Od pół roku nagrywa filmy a nie nauczył się montować dopiero jak @snierzyn mu zaczał montowac filmy to widać postęp Podpina się pod Olgierdano bo to teraz modne Udaje dziennikarza Kłamie że robi wywiady z rzecznikami a pokazuje tylko przerobione w zwykłym notatniku farmazony któe sam sobie pisze Nakrał do ludzi pieniędzy i sie z nich nie rozliczył Pomówił Rafał o kradzież za co poniesie konsekwencje
Fałszował dokumenty co zostało sądownie udowodnione i za co poniósł karę
Wymyślił sobie że jest nękany żeby robicz siebie ofiarę. Gdy wykopki go pytały żeby pokazał jakies dowody że zglosił to na policję to powiedziałze nie pokarze dla dobra śledztwa
Wstydzi sie go nawet była żona którą bił co potwierdził Rafał
Przez lata wysyłał obraźliwe donejty do Kononowicza znęcał się nad nim
Kłamał że nagra wywiady polegające na nękaniu sąsiadó niewinnych ludzi i do tej pory nikt tych wywiadów nie widział. Naobiecywał dla patronite a potem wystraszył się papugi Sławka
Niby taki odważny a uciekał w popłochu przed Jackiem i Rafałem oraz i bał się pojechać do Krzyżowej
Teraz udaje że sie obraził i dlatego nic nie nagrał
Jąka się
Pomawiał dobrych ludzi o PDF a bycie PDF to jedno z najgorszych przestępstw. Ci ludzie będą teraz dochodzić swoich praw w prokuraturze. Dowody są na wykopie
Od pół roku nagrywa filmy a nie nauczył się montować dopiero jak @snierzyn mu zaczał montowac filmy to widać postęp
Podpina się pod Olgierdano bo to teraz modne
Udaje dziennikarza
Kłamie że robi wywiady z rzecznikami a pokazuje tylko przerobione w zwykłym notatniku farmazony któe sam sobie pisze
Nakrał do ludzi pieniędzy i sie z nich nie rozliczył
Pomówił Rafał o kradzież za co poniesie konsekwencje
źródło: image
PobierzZ kiedy ta fotka Mariolka fajnie wyszła?
Ja mam od proboszcza.