Aktywne Wpisy

mug3n +3
I ktoś mi powie, że to ma sens. Że nad Bałtyk warto jechać. Lemoniada za 50 zł. Za około 400~500 zł mam obiad na wypasie w Chorwacji albo we Włoszech dla 4 osobowej rodziny. Za 200-300 zwykły a za podobne ceny jak w Polsce można się wyżywić we własnej kuchni w wynajętym apartamencie. Gdzie Rzym a gdzie Krym? #polskiemorze #baltyk #jprdl #podroze #urlop

źródło: 514123953_24753392570928995_8272662642818794933_n
Pobierz
Klotrimazol +53
Prawda jest taka, że gdyby gonciarzowi nie nacisnęły na odcisk to dalej by był w tej bandzie ćpunów, prostytutek, lewaków, feministek, p0lek, k0biet i dalej by gardził facetami, którzy byli j3bani przez p0lki, i nacpany klaskałby uszami do przemówień odklejonych naćpanych prostytutek.
Ja mu nawet nie współczuję, ale cieszę się, że ktoś zaczął jbać te zaćpane ryje, które samozwańczo nazywają się ekspertkami.
#gonciarz
Ja mu nawet nie współczuję, ale cieszę się, że ktoś zaczął jbać te zaćpane ryje, które samozwańczo nazywają się ekspertkami.
#gonciarz
Trochę można zarzucić Storchowi , ale na nazwanie go prawdziwym oprawcą Konona mógł wpaść tylko potwornie przećpany łeb. XD
Ostro tam śkylacie.
Taktyka może działać jeśli to przeniesienie ma minimalny sens. XD
Czy Storch chociaż kiedyś widział Knura na własne oczy?
@Wszebor: Znęcał się nad nim telefonicznie przez donejty a teraz zarabia na jego śmierci