Aktywne Wpisy

XkemotX +620
Nie warto pomagać ludziom #zalesie #w---w #inpost
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę

źródło: temp_file6479197661783178535
Pobierz
LukaszTV +94

źródło: temp_file8118652105316144348
Pobierz
Mam obecnie 10 letni laptop MSI, ale już nie daje rady w CS i mega szumi przy odpaleniu gry żeby się schłodzić. Idzie dostać coś małego i w przystępnej cenie tylko i wyłącznie do CS 2?
#gry #komputery #pcmasterrace #pytanie
#majk3lskladapcty
https://www.olx.pl/d/oferta/ryzen-5-5600-16gb-1tb-ssd-rx-6700-xt-CID99-ID14UBOi.html
Procka w przyszłości bym wymienił na 5800 albo 5800x3D 5700x3D
Wkurzę cię, ja kupiłem RX5700 za 350 zł jako uszkodzoną, bo komuś tam czarny ekran wywalał. U mnie podłączyłem, zainstalowałem najnowsze sterowniki i ani razu czarny ekran od 2 lat hehe