Wpis z mikrobloga

#kononowicz Wszystcy musimy stanąć razem ponad podziałami i zakończyć działalność tego szkodnika żebraka Mucharza Rachonia pseudodziennikarza kłamcy oszusta co pomawia niewinnych Każdy jego film to kłamstwa. Nawet sam Olgierdano to potwierdził
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lanmoretime2012: odpowiem Tobie cytatem jakim sum wsw poczęstował swojego braciszka barneja. dziadzia na lajcie bredził jak to srawek chce zniszczyć jego a sum na to :
" ciebie wyeliminować chcą? A po co ? Jak ty nieudacznikiem jesteś ".
I tu jest podobnie. Nie trzeba łączyć się ponad podziałami - redaktor Storch samodzielnie pięknie się kompromituje.
  • Odpowiedz
Wierzysz tej mucharskiej podróbce Kosno na słowo?

@Lanmoretime2012: Na słowo? Przecież było nagranie z sądu plus płacz Sławka na discordzie. Czy to nieprawda? Wytłumacz mi, bo jeśli się mylę to przeproszę i przyznam ci rację : )
  • Odpowiedz
@ehhhhh_: Muchaż kłamie. Przecierz Sam wasz Olgierdano tak powiedział. Po co te fikołki? Aakujecie Sławka i Mariolę od rana do wieczora a taki bogutek srutek chodzi sobie spokojnie po ziemi. Sławek napisał wyraźnie że sprawy są w toku a bogutek znęcał sie nad Kononowiczem to były #patostreamy
  • Odpowiedz
@Lanmoretime2012: Jaki nasz Olgierdano? Ja jestem lateksem. Chcę dowód na to, że Sławek wygrał w sądzie. Bogutek stracił swoje imię, bo zaczął kłamać, a teraz chcesz, zebyśmy po tej lekcji uwierzyli ci na słowo? Myślałem, że masz nowe informacje, które otworzą mi oczy :/
  • Odpowiedz
Bogutek stracił swoje imię, bo zaczął kłamać,

@ehhhhh_: No właśnie to jest dowód. Kłamie w każdej sprawie I nie tylko stracił dobre imie ale został wykryty jako szkodnik i oprawca
  • Odpowiedz
@Lanmoretime2012: Ale w tamtej sprawie nie mógł kłamać, ponieważ sprawa w sądzie toczyła się nie tylko z Bogutkiem, ale i z samą gazetą. A co ze Sławkiem? Nie płakał na discordzie, że mu się nie udało? Nie chciał w sądzie, żeby jednak pójść na ugodę i zapomnieć o wszystkim? Nie wypłacał Storchowi odszkodowania?
  • Odpowiedz