Wpis z mikrobloga

Brak odpowiedniej jakości ojców w zakresie puli genów, czyli czysty blackpill.

Gdyby to samo napisał ktoś z tagu, to zarzucaliby nam szurię, astrologię i szamanizmy.

Śmiechu warte.

#przegryw #blackpill #rozowepaski #logikarozowychpaskow #p0lka #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #tinder #demografia
NetworkCartoon - Brak odpowiedniej jakości ojców w zakresie puli genów, czyli czysty ...

źródło: temp_file4334422140818153408

Pobierz
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NetworkCartoon: INCELE. Ja poznałem super dziewczynę, jej były ją zdradzał, a ja teraz jej uchyliłem nieba. Randki, wczasy, drogie prezenty, jesteśmy ze sobą 4 rok i nawet raz zrobiła mi dobrze ręką. Nara frajerzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 17
@NetworkCartoon Faceci przestali skakać wokół kobiet, przestały być niezbędne a stały się miłym dodatkiem.
Dlatego tak kobiety lecą na opalonych, ci dalej się poniżają, kłamią, oszukują do czasu aż włożą.
  • Odpowiedz
@NetworkCartoon: po czym rucha się z typem, co sra na ulicy i ma mono brew, faktycznie ta pula genów jest najlepszego sortu xDDD. W ogóle śmieszne jest to ich mniemanie o sobie, że to ONE nie mają odpowiedniej puli genów, a nie że mężczyźni mają ich po prostu dosyć.
  • Odpowiedz
@NetworkCartoon: hmm to jeśli nie chcą mieć dzieci z byle kim(w domyśle z mniej zamożnymi Polakami), to może trzeba sprowadzić tutaj kilkaset tysięcy kobiet w wieku rozrodczym, dla których taki "byle kto" z Polski to bardzo fajna opcja?
  • Odpowiedz
No to jest to kryterium "dojrzałości". Pajeet to "pula genów" xd

@Derpinardus: Przecież Hindus to jest już naprawdę... no nie chcę aż tak wprost pisać, ale nie znam kobiety, która by się połasiła. Przystojny m----n jak najbardziej może się podobać w Polsce. Hiszpan tak samo. Ja akurat nie gustuję, ale może się podobać. Ale Hindus? Błagam.
  • Odpowiedz