Aktywne Wpisy

conamirko +147
Wojciech Sobierajski mistrzem świata w byciu Wojciechem Sobierajskim
#truestory #mikrokoksy #sport #zdjecieposzkodowanegotrzymajacegoprzedmiot
#truestory #mikrokoksy #sport #zdjecieposzkodowanegotrzymajacegoprzedmiot

źródło: 1000008542
Pobierz
okno2137 +217
#przegrywpo30tce
Bylem u rodziców na obiedzie i mówię, że jutro jadę na majówkę sam w góry na trzy dni. I tylko widziałem ich skwaszone miny jak powiedziałem, że sam i nawet nie pytali o nic xDDDD
Mam dwie opcje- albo gdzieś się ruszę sam, albo będę sam gnił w domu, więc chyba temat prosty.
Beka z takich starych ani słowa wsparcia w życiu i to nie dlatego, że chcą dla
Bylem u rodziców na obiedzie i mówię, że jutro jadę na majówkę sam w góry na trzy dni. I tylko widziałem ich skwaszone miny jak powiedziałem, że sam i nawet nie pytali o nic xDDDD
Mam dwie opcje- albo gdzieś się ruszę sam, albo będę sam gnił w domu, więc chyba temat prosty.
Beka z takich starych ani słowa wsparcia w życiu i to nie dlatego, że chcą dla
Wymagania to małe wymiary albo budowa która nie będzie wystawać znacząco poza ucho oraz mikrofon. Najlepiej gdyby były przewodowe ze względu na mikrofon który można jakoś ułożyć w kasku
Aktualnie mam stare słuchawki (nokia wh-208) i one są trochę zbyt duże.
Polećcie coś, proszę.
#motocykle #motoryzacja #sluchawki
https://allegro.pl/oferta/sluchawki-bezprzewodowe-dokanalowe-sony-wi-c310-mega-bass-hit-17243310710?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_elktrk_rtvagd_pla_pmax&ev_campaign_id=17966335829&gad_source=1&gbraid=0AAAAAD24kbMKGptWF2SQ0RC9M1GxgRF2i&gclid=CjwKCAjwwe2_BhBEEiwAM1I7sZOyIYe6agyyrqqYLr5leAt7vaEBylMc_Cb0500jFVfvR5g7n7jnERoCf78QAvD_BwE
Moim zdaniem powinnien dobrze działać ich mikrofon w kasku.
Komentarz usunięty przez moderatora
Może ktoś z was orientuje się jakiego typu słuchawek używają np. sportowcy w F1 czy MotoGP? Oni przecież potrzebują słuchawek pod kaskiem. Może znacie jakieś słuchawki "niewidoczne" które tutaj by się sprawdziły?
Komentarz usunięty przez moderatora
Beznadziejne, bo wysokie.
@porshak16
Niestety, to zawsze był problem i w ostatnich latach jeszcze urósł. Tak jak wcześniej można było złapać coś w stylu SoundMagic PL30+, to gdy ostatnio szukałem, wybór malał z roku na rok. Z niskich słuchawek albo da się coś tam wyłapać z w pełni bezprzewodowych (które łatwo zgubić gdy zdejmujesz kask), albo totalnego barachła.
Skończyłem z interkomem i zatyczkami (ludzie polecają dedykowane motocyklowe, które
1. To masz jakieś barachło. Zestaw z takiego np. Cardo Spirit bez problemu przekrzykuje wiatr prosto w kask przy 140
2.:
Mimo wszystko ponawiam pytanie o płaskie słuchawki. Może ktoś zna coś co będzie spełniać moje wymagania?