Aktywne Wpisy

włączając się do ruchu wpuściła mnie policja, podziękowałem im awaryjnymi z przyzwyczajenia i dostałem mandat za używanie świateł niezgodnie z ich przeznaczeniem xD
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy

źródło: 1000029617
Pobierz
#chwalesie
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
@Tetsuya: Tylko dwa Towarzyszu. A bo co?
- nasz największy wróg Rosja, która chce nas zniszczyć przeprosiła za Zbrodnie Katyńską.
- nasi bracia, sojusznicy, przyjaciele na zawsze do dziś nie przeprosili za Zbrodnie Wołyńską xD
Kwik opłaconych Ukraińców za 3 2 1 ...
13 kwietnia 1990 roku rosyjska agencja TASS przyznała, że NKWD było odpowiedzialne za mord w Katyniu.
4 października 1992 roku przekazano Polsce uwierzytelnione kopie dokumentów dotyczących zbrodni katyńskiej.
25 sierpnia 1993 roku Borys Jelcyn złożył kwiaty pod Krzyżem Katyńskim na Cmentarzu Wojskowym na Powązkach.
Jelcyn poprosił w imieniu swego narodu o wybaczenie.
Natomiast, w całej otoczce Wołynia chodzi o to, że Ukraińcy chcą należeć do zachodu, chcą być naszymi przyjaciółmi a my rozpisujemy się o jakiejś międzynarodowej współpracy. Chyba należy wymagać od naszych przyszłych przyjaciół by zakończyć ten temat? Chyba należy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
W Rosji do dzisaj oficjalne kanały podają, że zrobili to Niemcy
Główni odpowiedzialni za zbrodnie mają pomniki w niemal każdym powiecie, a nawet całe miasta i województwa nazywane na swoją cześć (patrz Kaliningrad)
A ok, jak zabijasz humanitrnie to nie ma tematu. Fajne traktowanie ofiar. Takie przedmiotowe.
https://wykop.pl/link/7689009/85-rocznica-zbrodni-katynskiej
85. rocznica Zbrodni Katyńskiej
Zapomniałem, bracia Ukraińcy nigdy nie robią nic źle, wszystkiemu winni są inni.