Aktywne Wpisy

wykop +168
W związku z prawomocnym wyrokiem Sądu Apelacyjnego w Warszawie publikujemy przeprosiny na Stronie Głównej serwisu. Nie zgadzamy się z tym orzeczeniem, ale w pełni respektujemy obowiązki, które nałożył na nas sąd.
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
marian-pxzz +561
Odc 2137
#nieruchomosci
źródło: temp_file8164932907680864075
PobierzWłaściciel zaoferował że da połowę na nową pralkę co tak uruchomiło wynajmująca że zrezygnowała z dalszego wynajmu( ͡° ͜ʖ ͡°)
Agata meble
Może i drogo i trzeba dlugo na nie czekać ale za to słabej jakości ¯_(ツ)_/¯
Teraz zamówie welurowe zamiast turbo marine eko skóry z kadłuba uboota milion za metr.
Baba powinna przeprosić za to że takie meble ludziom wstawiła i brała za to hajs
drobne janusze, którzy mają kilka mieszkań na wynajem, to często większy żydy niż górale xD
Zwykłe fotele z poliestru się psują po pół roku do roku a tu 6 letnia jeszcze na wynajmie więcej niż 1 osobie i w stanie idealnym dla standardów agata meble i skaju. Powinien zapłacić
Dlaczego najemca miałby płacić za sprzęty wynajmującego?
Plusem jest na pewno to, że nie jesteś skazany na najtańszy szajs właściciela tylko możesz sobie kupić pralkę, zmywarkę i lodówkę co "robi loda w komplecie".
Minus - jak często zmieniasz pracę czy miejsce zamieszkania to trzeba liczyć koszt przeprowadzi i całe pieprzenie się
@Adicts: rel. Mam solidnego najemcę, czynsz na czas, mieszkanie zadbane, sąsiedzi zadowoleni. Jak jakieś AGD padnie to z---------m w podskokach do media expert i na drugi
Więc podsumowanie Agata = Złe meble jest co najmniej szkodliwym uproszczeniem.
A sam mega fanem tego sklepu nie jestem, bo ich obsługa klienta generalnie leży.