Wpis z mikrobloga

#przegryw dziś jadę do córki. Pójdziemy na spacer nad jezioro i tak się zastanawiam czy pogadać z tym nowym gahem byłej co oni o----------a za patole i wieczne kłótnie. Czy nie robić dymów i dopiero po komunii z nim pogadać. Ale mam ochotę już ustawić manleta i była. Bo robią krzywdę tym dzieciakom
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 7
@thorgoth: to byłą szara myszka z katolickiej rodziny. Nawet nie wiem kiedy się przepoczwarzyla w karyne. Ten jen nowy gah to też jakiś patus. Muszę coś z tym zrobić
  • Odpowiedz
@Ryoku może jesteś manipulującym psychopatą? a płytka ocena psychologa, nie ma żadnego znaczenia? also, jeżeli jej obecny partner jest w twoim odczuciu patologią, to myślisz, że ty byłeś lepszy? byłeś gorszy, skoro z nim chce być, a ciebie zostawiła

daj żyć swojemu dziecku, bo na razie taką postawą niszczysz jej dzieciństwo na całe życie
  • Odpowiedz
  • 26
@CockroachMaster: niezła odklejke masz. G---o wiesz o tym co tu się dzieje. Tacy jak ty widzą tylko winę w ojcu dziecka no bo przecież wszyscy inni muszą być niewinni. Szkoda strzelić ryja na rozmowę z tak ograniczona osoba jak ty
  • Odpowiedz
@vieniasn tak na prawdę mam ogromne poczucie niezgody, gdy skrzywdzeni i skrzywieni rodzice nie zauważają obecności dziecka i jego perspektywy w swojej prywatnej wojence

żal mi każdej dziewczynki i każdego chłopczyka, niemych świadków dorosłej indolencji
  • Odpowiedz
  • 4
@CockroachMaster: najgorszy ojciec na siwecie jedzie za chwilę spędzić czas ze swoim dzieckiem by dać małej odskocznię od toksycznej atmosfery w jej "domu". Nie byłem idealny ale o relacje z córką dbam i tylko na niej mi zależy.
  • Odpowiedz
@Ryoku przestań tak sobie słodzić, to nic nie da, niezależnie jak bedziesz się oszukiwać

zawsze będziesz czuł klucie w głębi swojej psychiki, a córka przez twoją nieudolność za nieokreślony czas, wyląduje u psychiatry

gratuluję niedojrzałości
  • Odpowiedz