@Steady_Gonzalez: Uważaj bo zaraz ja ciebie zacznę oceniać( ͡~ ͜ʖ͡°) Zamiast używać "xD","wow" i lennego jak jakiś pokemon olśnij rodaka i powiedz mi czego nie wiem. Daj mi wiedzę brakującą by to zrozumieć
Ciekawa wzmianka o btc w 14:07 przy zakupie prekursorów do produkcji fentanylu z Chin, który trafia do USA.
@freddd: Nic nowego, generalnie komponenty (tak to chyba trzeba nazwać, nie sorry brakuje mi słowa) do produkcji narkotyków od dawna sprowadzane praktycznie na całym świecie są z Chin tak sam jak na przykład rzeczy potrzebne do produkcji leków.
@freddd: ciekawe choć mało prawdopodobne bo tacy ludzie rzadko kiedy używają btc. właśnie z takiego powodu ze każda transakcja jest do prześledzenia nawet jak się używa mixera crypto
Komentarz usunięty przez moderatora
@Steady_Gonzalez: Uważaj bo zaraz ja ciebie zacznę oceniać( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Zamiast używać "xD","wow" i lennego jak jakiś pokemon olśnij rodaka i powiedz mi czego nie wiem.
Daj mi wiedzę brakującą by to zrozumieć
@freddd: Nic nowego, generalnie komponenty (tak to chyba trzeba nazwać, nie sorry brakuje mi słowa) do produkcji narkotyków od dawna sprowadzane praktycznie na całym świecie są z Chin tak sam jak na przykład rzeczy potrzebne do produkcji leków.
@trzyem: widzę, że chociaż jeden zrozumiał, choć Gonzalez chyba też ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@freddd: Nawet nie fentanyl i USA. Myślisz, że składniki do robienia extasy, ghb, amfy to skąd biorą? xD