Wpis z mikrobloga

#przegryw ehh, jeszcze miesiąc i komunia święta mojej córki. Oczywiście muszą odwalić pokazowe na 50 ludzi w wynajętej sali. Będzie się trzeba wspiąć na wyżyny dynaminy by tam pójść. Robię to tylko dla niej gdyż mnie prosiła i mówiła że sobie nie wyobraża żeby mnie nie było... Nienawidzę takich "imprez" a jeszcze tym bardziej iść do ludzi którzy mną gardzą a ja gardzę nimi. No ale zrobię to dla malej, trudno
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ryoku: nie ogarniam po co się komunię robi z taką pompą jakby to jakieś mini wesele było (na swoim ślubie miałam 30 osób, a tu na komunię 50 xD). Oczywiście każdy sobie robi jak tam lubi, po prostu moje subiektywne odczucia są takie, że na komunię to wystarczą rodzice i ewentualnie dziadkowie czy jacyś wujkowie, o ile jesteście ze sobą w bliskich relacjach (pomijam fakt, że jeśli będę miała dzieci,
  • Odpowiedz
Robię to tylko dla niej gdyż mnie prosiła i mówiła że sobie nie wyobraża żeby mnie nie było...

@Ryoku: nie ma co, super ojciec gdzie dziecko musi prosić ojca żeby był na komunii xdddddd jeszcze ten tag przegryw no k---a nabrałem się na bait
  • Odpowiedz